Последните снимки на пирамиди в Египет, Китай и Мексико успяха

...
Последните снимки на пирамиди в Египет, Китай и Мексико успяха
Коментари Харесай

Заснеха пирамиди, които изпращат лъчи към Космоса

Последните фотоси на пирамиди в Египет, Китай и Мексико съумяха да паникьосат научните среди. На изображенията се вижда по какъв начин върховете на пирамидите изпращат лъчи към Космоса.

Специалистите не могат да обяснят от кое място идват големите светлинни лъчи и накъде тъкмо се изпращат. Пирамидите постоянно са били една от най-големите загадки на човечеството.

Според някои теории те са издигнати от оживелите поданици на Древна Атлантида, а съгласно друго фантастично съмнение, пирамидите са издигнати от извънземни и се употребяват за връзка на инопланетяните със Земята.

 Космос

Ако във втората теза има някаква доза истина, то може да се допусне, че извънредно появилите се лъчи са сигнали към същества с по-висш разсъдък.

Според направените изследвания, всички пирамиди на Земята са били издигнати почти едновременно. Известният астрофизик Антон Ермоленко приканва към успокоение, само че и към неотложно деяние на научните среди.

Екипи от учени се приготвят да посетят пирамидите, с цел да изследват какво тъкмо се случва с тях и да се откри повода, поради която изпращат светлинни лъчи към Космоса.

 Чичне Ица

Само преди няколко години екип от физици съумя да снима енергиен лъч, които излизаше от върха на босненска пирамида. Електромагнитният разбор откри, че радиусът на лъча е 4.5 метра, а честотата му 28 KHz.

Според спомагателните изследвания негативното лъчение в тунелите се равнява на нула и също така не е записано никакво лъчение от механически обекти, като да вземем за пример от електропровод.

Босненската пирамида е на повече от 10 000 години, а под нея са открити три подземни камери и малко синьо езеро, чието равнище на йонизация е 43 пъти по-високо от междинното равнище на йони на това място.

Някои теории настояват, че тези камери могат да се употребяват като лечебни стаи. Подобни случаи е имало и през 2009 година, когато беше сниман светлинен лъч върху пирамидата Чичен Ица на полуостров Юкатан в Мексико. Тези явления са в несъгласие с всички физични закони.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР