Последните няколко дни водя разговори с партиите последните дни търсих

...
Последните няколко дни водя разговори с партиите последните дни търсих
Коментари Харесай

Без думата Коалиция: Мария Габриел предлага на партиите експертен кабинет за една година

„ Последните няколко дни повеждам диалози с партиите последните дни търсих отговор на въпроса има ли потребност България от постоянен кабинет, отговорът е да. С всички партии успяхме да посочим общите цели. Сега въпросът е какъв формат. Заставам с тази отговорност. “

Това съобщи на ексклузивен брифинг Мария Габриел, номинирана от ГЕРБ-СДС за министър-председател.

 

Приех работата тъй като позната Европейски Съюз и знам че без държавно управление няма по какъв начин да бъдат осъществени цели. Да минимизираме тежките решения. Както обществено водих диалозите на следващия ден заран ще продължа да приказвам за експертен кабинет за една година с общи цели. Има разговор, общи цели, цели, ограничения. Всички диалози демонстрираха, че цели има. Сега би трябвало упоритост.

Поради разликите, които имаме, форматът на кабинет ще е без коалиция. То може да е единствено експертно, с ясни цели. Всички диалози бяха обществени и споделям, че на следващия ден ще приказваме с Българска социалистическа партия поради огромните разлики. Искам да имам вяра че ще приказваме за бъдещето на България.

Ясно е, че резултат от нови избори няма да има. Посланието ми е към всички, които не декларират намерено позицията си. Има поръчка за ангажимент за поддръжка на политики това ще докара до хубави неща за България. Ние не бързаме, а Конституцията ни споделя, че има периоди. Трябва обществено ясно заявяване на задължения.

Повече вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР