Последните месеци от живота на 32-годишния мъж Георги Станоев, който

...
Последните месеци от живота на 32-годишния мъж Георги Станоев, който
Коментари Харесай

Близък до Малката Бирма разкри причината за внезапната му смърт

Последните месеци от живота на 32-годишния мъж Георги Станоев, който бе известен в светските среди с връзките си с фолкпевиците Преслава и Алисия, са били същински призрачен сън, както излиза наяве и от разнообразни постове в мрежата.

Това, което споделят обаче, доста близки до фамилията на Малката Бирма, е повече от шокираща детайлност, написа show.blitz.bg.

Станоев имал скоротечна, доста бързо развила се деменция, както към този момент се писа из медиите. Но паралелно с тежката болест е срутен душевен поради тежкия стопански пестник, блъснал освен него, само че и цялото му семейство.

" Деменцията при него се отключи при завръщането му в България. И се разви безусловно за месеци, той спря да приказва, да разпознава околните си, беше тотално несъответстващ. Много пушеше трева ", разкрива непосредствен до Бирмата.

Както е известно, Георги Станоев и брат му бяха оповестени за търсене с алена бюлетина от Интерпол поради присъединяване в проведена незаконна група за произвеждане и експорт на незаконни цигари, чийто главатар е татко им Евлоги Станоев-Голямата Бирма.

Добре знае се също, че взимането на наркотични субстанции при такова заболяване, съвсем несъмнено води до съдбовен край, защото блокира мозъчните кафези и паметта.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР