Последните ходове на фондовата борса, направени от известния милиардер и

...
Последните ходове на фондовата борса, направени от известния милиардер и
Коментари Харесай

Предвижда ли бъдеща криза Бил Гейтс. Какво направи?

Последните ходове на фондовата борса, направени от известния милиардер и човеколюбец Бил Гейтс, накараха редица хора да се замислят какви вероятни бъдещи опасности са го подтикнали да работи по този метод, съобщи БГНЕС.

Според вестник " Marca ", Гейтс продава някои от своите акции и " трансформира фокуса на вложенията си ", като специалистите считат това развиване за " сигнал за нова допустима рецесия в структурите на пазара ", защото милиардерът евентуално счита, че " избрани браншове " стават прекомерно рискови.

Съобщава се, че наскоро Гейтс се е насочил към закупуване на акции в бизнеси, свързани с артикули от първа нужда, като да вземем за пример селското стопанство (Sanderson Farms).

Списание " Barron`s " пък загатва, че създателят на " Майкрософт " е закупил още акции на компанията за ръководство на боклуци " Republic Services ", на която той към този момент е най-големият акционер.

А ходовете на Гейтс за закупуване на акции във " вътрешния превоз " карат някои хора да подозират, че той " планува нова интернационална рецесия ", прибавя " Марка ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР