Последната официална приятелка на Слави Трифонов все още преживявала на

...
Последната официална приятелка на Слави Трифонов все още преживявала на
Коментари Харесай

Мартина на Дългия още преживява на негов гръб

Последната публична другарка на Слави Трифонов към момента преживявала на негов тил. Макар преди да се разделят някогашната танцьорка на „ Магаданс “ Мартина Огнянова да не съумяла да се облажи с големи суми в сметките си, получила от водещия недвижимо имущество, от което прибирала пари и през днешния ден.

Докато били дружно, Слави купил на балерината от Варна първокласно жилище в затворен комплекс в баровския столичен квартал „ Бояна “. Апартаментът бил над 100 квадрата и разполагал с голяма дневна, изцяло оборудвана кухня, две спални, просторна баня, настрана перално помещение, както и веранда за релакс, писа „ Ретро “.

Мебелите били поръчкови и импортирани от чужбина, а цялата кооперация – газифицирана. След раздялата с Трифонов Мартина се преместила да живее там. Днес обаче тя обитава в кв. „ Манастирски ливади “, дружно с новия си мъж.

Разходите им внезапно се нараснали около двете им деца и по тази причина балерината решила да отдаде жилището от Слави чартърен. Ежемесечно тя прибирала по 1000 лв. за жилището и гаража към него, а Трифонов даже и неподозирал. Той нямало и по какъв начин да й го отмъкне, защото по документи бил на нейно име.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР