Последната голяма звезда на българския футбол Димитър Бербатов по традиция

...
Последната голяма звезда на българския футбол Димитър Бербатов по традиция
Коментари Харесай

Бербатов: Няма да бием лесно Косово

Последната огромна звезда на българския футбол Димитър Бербатов по традиция награди децата от шампионата Данониада, чийто финали се организираха през днешния ден. Бербатов малко закъсня за финала, в който ЦСКА победи Локомотив (Пловдив) с 1:0.
" Вече 11 години давам награда и приказвам на децата. Някои неща си остават безконечни и няма потребност да ги променяш. Загубите са част от живота, както и успехите. Но това е една доста хубава самодейност, която кара децата да спортуват, а след това най-хубавите да отидат в Барселона. И аз ще отида с тях, ще бъде готино прекарване ", сподели Бербатов и по-късно беше запитан за мнението му за предстовянето на националния тим.
След две равенства при Петър Хубчев, нощес при дебюта на Красимир Балъков националите инкасираха първо проваляне в европейските квалификации - 1:2 при визитата на Чехия.

" Гледах снощния мач. Всички обичаме да подлагаме на критика. Аз също мога да си разреша да кажа доста неща, само че няма смисъл, защото не съм част от тима и не съм покрай нещата, с цел да приказвам каквото и да е. Но от опита си като футболист доста, доста неща мога да кажа. Лошото е, че загубихме, тъй като тръгнахме доста добре. Но се надявам, че мачът, който идва момчетата да го завоюват (в понеделник вкъщи с Косово). Но няма да е елементарен мача. Да го изчакаме да мине, след това отново можем да приказваме ".

По въпроса със селекцията и генералното равнище на българския футбол, Бербатов беше пределно внимателен.

" Не съм склонен, че материалът не е добър. Аз пристигам и съм част от този материал, в случай че щеш - имам високо мнение за себе си като футболни качества. Така че това е мнение на хора, които не че не схващат, само че търсят метод да изкажат възмущението си от загубата. Но момчетата се стараха и пробваха да дадат това, което могат. Така че аз не мога да диря виновност, че не са дали всичко от себе си. Накрая несъмнено, резултатът е значим, а той не беше в наша изгода. И се надявам идващият мач да бъде промяна на този нощес. Винаги би трябвало да си оптимист за всичко в живота. Специално за националния тим, постоянно съм оптимист и постоянно ще го поддържам. Не мога да давам оценка на Красимир Балъков като треньор, тъй като самият аз не съм към момента треньор. Мога да кажа, само че някакси не съм аз това ".

И няма вести, когато беше запитан какви са бъдещите му проекти: " В момента сложното при мен занапред идва, тъй като аз би трябвало да се съсредоточвам, да се концентрирам върху нещо в живота, да се отдам на него и да го пъдя на 100 %. А сега съм се разпръснал в много начинания. Но се пробвам да избистря проекта си в главата и когато този миг пристигна, знам, че ще го преследвам на 100 % ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР