КОЙ би си представил, че толкова много от най-будното, най-образованите

...
КОЙ би си представил, че толкова много от най-будното, най-образованите
Коментари Харесай

Университетите, които не предприемат действия срещу студенти, възхваляващи Хамас или изразяващи антиеврейски расизъм, трябва да бъдат изправени пред осакатяващи глоби

КОЙ би си показал, че толкоз доста от най-будното, най-образованите и хипотетично най-емпатичното потомство в историята ще се измъкнат като отвратителни расисти?

Повечето от нас допуснаха, след ужасите на Холокоста, че антисемитизмът в този момент е стеснен до дребни малцинства от крайната десница и ляво. Но ето ни тук.

Студентите, които може би са почнали просто да желаят мир за Газа – който всички желаят – са се трансформирали в ръмжащи антисемити.

Те оправдават избиването на евреи като „ опозиция ”.

Те клеймят Израел, единствената народна власт в Близкия изток и единствената татковина на евреите в света, „ терористична страна на апартейда “, която би трябвало да бъде унищожена. Те се възхищават на изнасилвачите на Хамас като на „ борци за независимост “.

И това към този момент е надхвърлило стилния ляв митинг в малтретиране, даже принуждение, против еврейски студенти. Мнозина живеят в боязън в колежите си.

Нашите университети не би трябвало да се поддават на тази неприс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР