General Motors планира да спре производството на своя Chevrolet Malibu

...
General Motors планира да спре производството на своя Chevrolet Malibu
Коментари Харесай

GM пенсионира Chevrolet Malibu, някога най-продаван в САЩ

General Motors възнамерява да спре производството на своя Chevrolet Malibu в края на годината, защото освобождава място за произвеждане на повече електрически транспортни средства.

Първо показано през 1964 година, Malibu в миналото е било най-продаваната кола в своя сегмент в Съединени американски щати, непоколебимо наличие на фамилни гаражи в цялата страна. Професионалните автомобилни състезатели са употребявали каросерията Malibu сред 1973 и 1977 година за надпревари на NASCAR, помагайки на водачите да завоюват 25 разнообразни трофеи, съгласно списание Motor Trend. В разцвета си Malibu завоюва Моторна наклонност за автомобил на 1997 година поради плавното си возене, икономията на гориво и първокласния интериор.

Но продажбите на Malibu, седан от междинен клас, понижиха при започване на 2000-те, защото желанията на американците се насочиха към SUV и пикапи. Надявайки се да форсира продажбите, GM направи редизайн на Malibu през 2015-16 година, приключен с по-лек 1,5-литров четирицилиндров мотор, решетка вид пчелна пит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР