Посланик Джим О'Брайън, ръководител на Офиса за координиране на санкциите

...
Посланик Джим О'Брайън, ръководител на Офиса за координиране на санкциите
Коментари Харесай

Координаторът на американските санкции пристига за среща със служебния кабинет

Посланик Джим О'Брайън, началник на Офиса за съгласуване на глобите в Държавния департамент на Съединени американски щати, ще бъде на посещаване в София от 30 до 31 август.
Посланик О'Брайън ще организира срещи с представители на българското държавно управление и с членове на интернационалната бизнес общественост.

С тях той ще беседва по тематики, свързани с насърчаването на транспарантна и удобна бизнес среда, подпомагането на директните задгранични вложения и усилването на върховенството на закона.
По време на своето посещаване дипломат О'Брайън ще посети събитие, проведено от Американската комерсиална камара, с присъединяване на Германската и Швейцарската търговски камари, отдадено на усилването на трансатлантическите бизнес връзки.
Правителството на Съединените щати високо прави оценка опцията да работи със своите български сътрудници в днешния решителен миг за международната стопанска система в името на основаването на по-добре обвързвано и проспериращо бъдеще, се споделя в известието за визитата на О'Брайън.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР