Пощенска банка и Visa реализираха съвместна социално отговорна кампания в

...
Пощенска банка и Visa реализираха съвместна социално отговорна кампания в
Коментари Харесай

Пощенска банка и Visa реализираха социално отговорната кампания Силата е в нашите ръце

Пощенска банка и Visa осъществиха взаимна обществено виновна акция в поддръжка на българските здравни служащи и техните усилияв битката с COVID-19. С самодейността " Силата е в нашите ръце " 125 000 лева бяха предоставени на УМБАЛ " Софиямед ", с които следва да бъдат закупени дихателни апарати от най-голям клас за дейна реанимация, кислородни концентратори иапаратура за назална високопоточна кислородна терапия с непрекъснато позитивно налягане.

Всеки искащ картодържател - клиент на банката имаше опция да се включи автоматизирано в самодейността, като употребява своята дебитна или кредитна карта Visa от Пощенска банка, издадена преди 16 април 2021 година, и реализира най-малко една покупка с картата на стойност най-малко 30 лева в търговски обект или онлайн магазин в интервала на акцията. За всяко заплащане, което дава отговор на изискванията, Пощенска банка подари по 1 лев в поддръжка на медиците, които към този момент над година са на първа линия в битката против COVID-19.

" Стартирахме тази неповторима дарителска акция, с цел да подкрепим медиците, които с професионализъм и жертвоготовност не престават да са на първа линия в битката с вируса. Като една от банките с най-активна политика за корпоративна обществена отговорност, с тази самодейност още веднъж направихме нашите клиенти солидарни с нашата идея, като даряваме, до момента в който те вършат ежедневните си покупки. Вярваме, че всяка доброта оставя диря след себе си - това вършим и ние към този момент 30 години с нашите обществено виновни дела и дълготрайни дейности в интерес на обществото ", разяснява Димитър Шумаров, изпълнителен шеф, основен финансов шеф и член на УС на Пощенска банка.

В знак на благодарност за присъединяване и съпричастността клиентите на банката и картодържатели на VISA получават специфичен цифров документ, който удостоверява приноса им към самодейността.

" Докато COVID-19 пандемията продължава да трансформира огромна част от живота и бизнеса, главната задача на Visa да свързва света, с цел да даде опция на хората, бизнеса и стопанските системи да процъфтяват, в никакъв случай не е била от по-голямо значение. Ще продължим да изпълняваме своята активност и да използваме силата на нашия бранд, обсега и ресурсите, с които разполагаме, с цел да подпомогнем общностите по целия света. Горди сме да си партнираме с Пощенска банка в акцията " Силата е в нашите ръце " като се включим в оправянето с неотложните провокации, провокирани от пандемията в България, и подкрепим локалните здравни служащи ", сподели Красимира Райчева, управител на Visa за България.

От своя страна УМБАЛ " Софиямед " благодари на Пощенска банка за високохуманния им жест като посочи, че поддръжката на бизнеса е от особена значимост както за българската здравна система, само че по този начин и за обществеността в това толкоз мъчно за всички време.

" Благодарение на средствата ще бъде обезпечено най-съвременното лекуване на българските пациенти, наранени от вируса COVID-19 в профилираното поделение за лекуване в болничното заведение. Усилията на медицинските ни екипи, както и вложените средства в непрекъснатото възстановяване на изискванията за лекуването на пациентите с коронавирус е главен приоритет и през актуалната година за всички болнични мениджъри и техните екипи, изключително в подтекста на очакващия се пик на четвърта вълна на вируса. Чрез средствата от акцията " Силата е в нашите ръце " медицинските ни екипи усещат с изключение на високата оценка на труда им, само че и доверието, което обществеността им гласоподава. Българското общество може единствено да се гордее със обществено виновни компании като Пощенска банка и VISA, които посредством дълготрайните си обществено виновни начинания и политика оказват тази толкоз значима за всички поддръжка ", разяснява доктор Йордан Пелев, шеф на УМБАЛ " Софиямед ".

Кампанията в поддръжка на българските здравни служащи и лечебните заведения в страната е следващият обществено виновен жест на Пощенска банка в битката с Covid-19. През предходната година финансовата институция подкрепя с дарения най-голямото лечебното заведение за майчино и детско здраве - " Майчин дом " в София, Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване и незабавна медицина " Н. И. Пирогов ", УМБАЛ " Софиямед " и още няколко болнични заведения в София и Сливен. През 2021 година Пощенска банка отбелязва 30 години на българския пазар и за този интервал постоянно е била пълностоен участник в процесите, през които минава българското общество, с дейна сериозна обществено виновна и дарителска активност. Пълните условия на " Силата е в наши ръце " можете да откриете на.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР