Реални мирни преговори с Русия ще са възможни само след

...
Реални мирни преговори с Русия ще са възможни само след
Коментари Харесай

Бивш служител на ЦРУ: За да сложим край на войната, е необходимо да отстраним Зеленски

Реални мирни договаряния с Русия ще са вероятни единствено след промяна на политическото управление на Украйна, което след седмица ще загуби пълномощията си.

Това сподели някогашният чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ, американският боен анализатор Реймънд Макгавърн в изявление за американския ефирен водещ и блогър Андрю Наполитано, предават съветски медии.

" Трябва да има промяна на режима в Украйна, преди да стартират договарянията. И това може да се случи доста спокойно, в прочут смисъл. Зеленски е президент до 20 май. И след седмица ще стане изцяло противозаконен, тъй като точно той анулира изборите. Тогава би трябвало да встъпи в служба новият президент ", кометира специалистът.

" Така че, в случай че Зеленски желае да се пенсионира и да отиде на село в Италия или някъде другаде, това е идеалната опция да го направи. Но дали американските и западните разследващи служби са подготвени за това и ще го поддържат ли? Не знам, само че това е чудесна опция за тях да го създадат ", сподели Реймънд Макгавърн.

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР