Във Великобритаиня Найджъл Фарадж потвърди, че ще се кандидатира на

...
Във Великобритаиня Найджъл Фарадж потвърди, че ще се кандидатира на
Коментари Харесай

Найджъл Фарадж потвърди, че ще се кандидатира на общите избори

Във Великобритаиня Найджъл Фарадж удостовери, че ще се кандидатира на общите избори. Само преди дни той съобщи, че няма да се кандидатира, само че в този момент освен, че промени мнението си, само че взе и решение да оглави крайнодясната партия „ Реформирай Обединеното кралство “, предава БНР.

В изказване за медиите Найджъл Фарадж съобщи: „ Взех решение, трансформирах мнениетоси си, разрешено е “.

Малко по-рано водачът на „ Реформирай Обединеното кралство “ Ричард Тайс съобщи, че е поканил Найджъл Фарадж, който е нейн почетен ръководител, да оглави партията. Фарадж удостовери също, че е приел поста и че ще бъде отпред на паритята за най-малко пет години напред.

Фарадж се кандидатира от Клактън в графство Есекс, което множеството хора гласоподаваха преди време за Брекзит. По мотив на направения завой Найджъл Фарадж добави, че просто „ не може да обърна тил на националната войска, на тези милиони хора, които са го последвали и са му повярвали, макар ужасяващите неща, които са се говорели за него “.

Той подлага на критика консервативното държавно управление, че е разрешило на 2,4 милиона души да се заселят на Острова през последните две години, а това е изменничество за милионите, дали своят вот за Брекзит. Консерватори към този момент разясниха, че Фарадж прави тъкмо тоав, което водачът на лейбъристите Киър Стармър желае от него да направи – да му разпише празен чек за преприсъединяването на Обединеното кралдство към Европейски Съюз.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР