В програма на Digital4Varna ще се включат представители на първия

...
В програма на Digital4Varna ще се включат представители на първия
Коментари Харесай

Конференция във Варна засяга значими въпроси за развитието на бизнеса

В стратегия на Digital4Varna ще се включат представители на първия български еднорог

Качественото наличие е това, което притегля евентуалните клиенти и задържа вниманието им върху марките. Информативните публикации, забавните блог постове, увлекателните видеоклипове и образно привлекателните графики освен носят стойност на аудиторията, само че и демонстрират експертиза, създавайки доверие и преданост към компанията. Вече шеста година подред конференцията Digital4Varna: Next level SEO & Social Media Conference преглежда основаването на наличие и показва нововъведенията в бранша. Тази година събитието ще се организира на 29 юни в хотел и казино " Черно Море " и дава обещание да бъде по-вдъхновяващо и информативно от всеки път. Програмата на конференцията ще обхване основни тематики като тактики в SEO за 2024-2025 година, маркетинг на наличието, ролята на изкуствения разсъдък в SEO, и профилирани подходи за SEO в хазартната промишленост и електронната търговия. Ще прегледа също силата на наличието, основано от потребителите и насоки по какъв начин да се употребява сполучливо за създаване на доверие и ангажираност. Кои са най-успешните използвани Social Media AI принадлежности, които можете да приложите още през днешния ден, както и използвани практики от SMM отдела на PayHawk, ще показа представител на първия български еднорог.

" Съдържанието е в основата на всяка сполучлива акция. Тази година желаеме да подчертаем точно това и да предоставим на участниците най-новите трендове и принадлежности, с които да подобрят своите маркетингови акции, “ споделя Преслав Бобев, ръководещ сътрудник в IMG Connect и уредник на конференцията.

Digital4Varna 2024 ще събере водещи специалисти и експерти от промишлеността, които ще споделят своите най-хубави практики и действителни образци за триумф. Участниците ще имат опцията да се срещнат с новаторски подходи и да обменят хрумвания с сътрудници, до момента в който научават по какъв начин наличието може да бъде употребявано за реализиране на по-добри резултати в цифровия маркетинг. Digital4Varna: Next level SEO & Social Media Conference реализира в партньорството с основните за бизнеса организации като Българска стопанска камара, Българска Екомерс асоциации, Българската предприемаческа асоциация и други.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР