Имаме информация, че 200 наши войници ще бъдат разположени в

...
Имаме информация, че 200 наши войници ще бъдат разположени в
Коментари Харесай

Костадинов: Има натиск за изпращането на 200 български войници в Одеса

 _2024 izbori_v013

" Имаме информация, че 200 наши бойци ще бъдат ситуирани в Одеска област, сякаш да пазят българите там. След като обаче върнат няколко от тях в ковчези, ръководещите ще развихрят в допълнение русофобската нервност у нас, само че това може да ни вкара във война с Русия, с цел да може България да е идната унищожена държва след Украйна. Единствният, който може да се опълчи на американците съм аз. Надявам се Доналд Тръмп да бъде определен още веднъж за президент на Съединени американски щати, с цел да се реализира мир. ", сподели пред публицисти ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов. 

 

Той добави, че " Възраждане " може да договаря с всички партии, с изключение на с Движение за права и свободи, които не са партия, а етнополитическа мафия. При диалозите обаче " Възраждане " слага пет съществени тематики: - референдум за опазване на българския лев, референдум за участието на Бългрия в НАТО, референдум за военната помощ за Украйна, предоговаряне на изискванията за участие на България в Европейския съюз и повдигане на глобите против Руската федерация.

 

В брифинга участваха лидерът на листата на политическата организация за 16 МИР в град Пловдив - Ангел Георгиев и общинският консултант Иван Пенков. 

 

Костадинов бе безапелационен, че на идните избори хората би трябвало да излязат да гласоподават, тъй като единствено от тях зависи тяхното бъдеще.

" При огромна изборна интензивност можем да бъдем и първа мощ. ", добави той.

 

Водачът на листата на " Възраждане " за 16 МИР Пловдив Ангел Георгиев сподели, че задачата е партията да излъчи трима народни представители от града.

 

" Можем да го реализираме. Големият проблем, който би трябвало да бъде решен в Пловдив, е спирането на корупцията на всички равнища, задушаваща икономическото развиване на града. От дълги години ГЕРБ ръководят тук и резултатите са видни. Пловдив се задъхва от презастрояване и транспортен безпорядък, без да се построяват многоетажни паркинги. Голям е казусът и с дефицита тук-там в детските градини. Никой не проверява да вземем за пример къде потънаха 12 милиона лв. за ремонта на Цар-Симеоновата  градина. ", добави Ангел Георгиев.

 

Днес предизборната обиколка на Костадинов продължава в град Смолян, където в 14:00 ч. ще се организира конференция на " Възраждане ", а в 18:30  жителите на Смолян ще имат взможност да се срещнат с Костадинов в Народно читалище " Христо Ботев 1871 " на адрес:  бул. България 78А (нов център)

 

„ Възраждане “ е с бюлетина №12.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР