Пошлото шоу Ергенът носи наказания на бТВ. Причината е, че

...
Пошлото шоу Ергенът носи наказания на бТВ. Причината е, че
Коментари Харесай

бТВ гърми заради простотиите в Ергенът. Наказания

Пошлото шоу " Ергенът " носи санкции на бТВ. Причината е, че наличието му е неподходящо за детската публика. Ще бъдат наложени и административни санкции на малкия екран, защото едвам в 5-ия епизод е обозначила, че в шоуто има продуктово позициониране, което е форма на реклама, реши Съвет за електронни медии. Наскоро съставът на регулатора бе освежен и през днешния ден той се събра на първото си съвещание. В Съвет за електронни медии влязоха журналистът от бТВ Габриела Наплатанова, Пролет Велкова и Симона Велева от парламентарната квота и Соня Момчилова, която дружно с Наплатанова е от квотата на президента Румен Радев.

Мониторингът на " Ергенът " посочил, че еротиката в предаването е съществено застъпена, а реакциите на феновете не са позитивни. Те дефинират шоуто като " просташко, сексистко шоу, което залага на воайорски похвати, позорен за дамите формат ", написа в отчета на Съвет за електронни медии.

В съвета са пристигнали 44 писма на фенове, като всичките са сериозни към предаването. В тях го дефинират по следния метод: " наподобява на харем, грозно, просташко, вулгарно, това не е моралът на българската госпожица, отвратителни послания, които не трябва да бъдат допускани до екран ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР