Посещението на Володимир Зеленски е оценка за правилното поведение на

...
Посещението на Володимир Зеленски е оценка за правилното поведение на
Коментари Харесай

Карадайъ: ДПС е в основата на българската позиция за Украйна

Посещението на Володимир Зеленски е оценка за вярното държание на България, в основата на което е позицията на Движение за права и свободи, както и на нашите сътрудници от Европейски Съюз и НАТО. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

" Движение за права и свободи постоянно е отстоявало евроатлантическата ориентировка на България. Тя не предстои, съгласно нас, на проверка, в противен случай - би трябвало да сме лоялни и почтени членове на НАТО и Европейски Съюз. Ние бяхме повода и основата още в първия ден на войната Народното събрание да одобри декларация, осъждаща военната експанзия на Русия против Украйна до момента в който тогава ръководещата коалиция и болшинство бяха решили да се занимават с алинеи, точки и запетаи, до момента в който комшията гори. Позицията на Движение за права и свободи стана позиция и на България и ние сме поредни ", съобщи той.
-->
Карадайъ удостовери, че парламентарната група на Движение за права и свободи ще се срещне със Зеленски, съобщи Българска национална телевизия.

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР