Посадете ружа пред вратата на къщата си /или пред входа/,

...
Посадете ружа пред вратата на къщата си /или пред входа/,
Коментари Харесай

Ружа пред вратата пази от нещастен брак

Посадете ружа пред вратата на къщата си /или пред входа/, в случай че желаете бракът ви да е дълъг и благополучен. Това поучават полски експерти по силата на растенията. Красивото цвете, което от време на време се трансформира и в дърво, се сади и по друга причина – да защищава дамите от заболявания, и в случай че не са омъжени, да притегля ергените към техния дом.

За да пазите дома си от зли сили, вълшебства и урочасване, посадете мак или пелин. Коприва, засадена под прозореца, пази жителите на дома от всевъзможни заболявания и несгоди.

Слънчогледът от стотици години се е употребявал, с цел да притегля шанс и благосъстояние в къщата. Той би трябвало да се посади в двора, само че никога покрай оградата. Тогава ще изпрати вашия шанс при съседите или при този, който мине най-близо до оградата

Срещу неприятели най-често вярващите в силата на растенията садят покрай дома си магарешки бодил. Бодилите му са пазители на вашите секрети и благосъстояние.

Срещу урочасване най-добре „ работи ” ментата. Колкото понече ментови листа имате в двора, толкоз сте по-защитени. Тези растения могат да бъдат отгледани и на балкона, а също по този начин и въ тип на саксийни.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР