Порноиндустрията не попада под съществени регулации, затова и не бе

...
Порноиндустрията не попада под съществени регулации, затова и не бе
Коментари Харесай

Порно дива с шестцифрен доход разкри как стават нещата

Порноиндустрията не попада под основни регулации, по тази причина и не бе публично затворена, когато стартира пандемията. Спирането на фотоси бе повече жест на учтива взаимност, тъй като е явно, че когато бизнесите и заведенията за хранене са затворени, не е най-хубавият миг да снимаш колективен секс, счита порноактрисата Роми Рейн, която описа пред Insider по какъв начин се оправя професионално по време на пандемията (тук със съкращения), написа bg-voice.com

32-годишната Роми е считана за деец в сектора. Първоначално, на 19 години, е почнала с голо моделстване и танци и ѝ харесало дотолкоз, че станала екзотична танцьорка в клуб в Лос Анджелис. Там научила какъв брой е значим контактът и диалогът с клиента, което след това доста ѝ помогнало. С хард порното почнала на 25 година, като това се считало за късно начало. Има неща, които не разрешава, като да бъде провесвана във въздуха или да ѝ удрят плесници през лицето. Роми си е съставила лист с 20-30 порноактьори, с които обича да работи.

Въпреки че, по личните ѝ думи, към този момент е считана за дива в порноиндустрията, тя взема ограничения да се пази и отдава дължимото на придвижването #MeToo и обществените медии, които дадоха опция на дамите да споделят „ не “ по-често и направиха порноиндустрията по-безопасна. Звездата разкри, че в порното актьорите нямат дълготрайни доходи от филмите, в случай че не имат дял в продукцията, а 95% от тях нямат подобен.

Според Роми Рейн девойките пред уеб камерите са задали нова наклонност, доказвайки значимостта на предлаганото наличие, а пандемията е дала опция на хора като нея да се утвърдят като създатели на привлекателна занимателно наличие.

„ Имам собствен уеб страница за възрастни и съм брандов дипломат на Cam4. Присъствам също в Pornhub, OnlyFans, MiniVids, Clips for Sale. Аз съм шоу от един човек, когато става дума за основаване на материали: сама си фотографирам, коригирам и качвам онлайн материалите “ – споделя Роми.

Тя е безапелационна, че нейното скрито оръжие за забавляване на възрастни е дарбата да беседва.

„ Обичам да си бърборя, а завоалираният „ мръснишки “ диалог несъмнено изисква положителни умения и креативност “ – споделя звездата.

Професията ѝ не се практикува без разноски. Актьорите би трябвало да бъдат виновни и да си пращат за цялостен набор проучвания на кръв и урина на всеки 14 дни, с цел да е несъмнено, че са здрави. Това коствало 165 $ и не се було от застраховките.

„ Отговаряме и за дрешника си. Един мъж може да излезе в дузина подиуми с една и съща риза, само че дамата би трябвало да е от глава до пети друга, тъй че имаме доста повече разноски “ – сподели Роми.

Преди пандемията междинният работен ден изглеждал по този начин: рано ставане за душ, обезкосмяване и сресване. След идване на мястото за фотоси има да се попълнят документи, след това нормално тя се гримирала. След това се вършат статични фотоси на секс подиуми. Филмираните подиуми са „ доста технични “ и всяка поза трае 2-5 минути.

„ После има още фотоси и най-после показваш документ за идентичност пред камера, като обявяваш, че си изпълнявала ролята си по своя воля и отношението към теб е било почтено “ – разкрива Роми.

Плаща се твърда цена на сцена. Жените получават малко по-добри пари – 700 до 3 000 $, според от това какво се прави, само че пък мъжете могат да работят повече, тъй като има доста искащи дами.

Работата е физически сложна за мъжете, само че в случай че могат да се „ демонстрират “ в точния момент и да устоят дълго, тяхната кариера продължава по-дълго от междинната за порноактрисите, която е към 5 години.

С пандемията нещата са се трансформирали. Роми разкри, че за 6 месеца пред уеб камерата и в OnlyFans е направила повече пари, в сравнение с за първата си година на дейни фотоси по 5 дни седмично. Сега и работното ѝ време е по-гъвкаво, може да работи по през целия ден, само че може и да си вземе отмора.

“Месечният ми приход е шестцифрен и какви тъкмо ще са тези числа в действителност зависи от мен “ – споделя ветеранката в сектора.
Тя счита, че пандемията е направила клиентите още по-жадуващи за ново наличие когато и да е на денонoщието, тъй като са обезпокоени и отегчени и желаят да отвличат мислите си от ситуацията в света.

Роми Рейн е сигурна, че порноиндустрията ще се завърне, само че не знае по кое време. Тя приведе като мотив, че към една четвърт от търсенията на потребителите на мобилен интернет са за порно наличие.

„ Милиони хора употребяват на ден нашето наличие и въпреки че всички ние сме третирани като „ онази, която не трябва да се загатва по име “, хората ни знаят и ни харесват “ – споделя Роми.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР