Порно сайт предложи да подпомогне финансово Барселона за новия договор

...
Порно сайт предложи да подпомогне финансово Барселона за новия договор
Коментари Харесай

Порно сайт иска да стане спонсор на Барселона

Порно уебсайт предложи да подкрепи финансово Барселона за новия контракт на Лионел Меси. Медията, разпространяваща профилирано наличие за възрастни, е подготвена да даде 10 милиона $ на каталунците, отбелязва „ Дейли Стар “.

Както е известно, от 1 юли Меси е свободен сътрудник, макар че на „ Камп Ноу “ се надяват аржентинската футболна звезда да остане в клуба. Президентът на „ блаугранас “ Жоан Лапорта обаче призна, че разпоредбите за финансов феърплей на УЕФА и Испанската футболна лига за момента спъват договорка сред двете страни.

Десетте милиона $ няма да бъдат подарък за Барселона. Предоставянето на сумата ще бъде обвързано с контракт, съгласно който уеб сайтът ще излъчва онлайн мачовете на каталунците през новия сезон.

" Като неприкрит футболен почитател аз съм осведомен, че Барселона търси метод за финансиране на новия контракт на Лиолен Меси. Ще бъде срамно подобен състезател да напусне клуба след 20-годишен престой в него “, написа в писмото си до Барса, изпратено от Макс Бенет, който е вицепрезидент на компанията-собственик.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР