Поредното неправилно и нагло паркиране върху място за инвалиди.История за

...
Поредното неправилно и нагло паркиране върху място за инвалиди.История за
Коментари Харесай

Родна моделка се забърка в грозна история СНИМКИ

Поредното погрешно и безочливо паркиране върху място за инвалиди.

" История за следващия фалшив субект ", с тези думи започва публикация на Габриела Витанова в обществената мрежа Facebook. А повода за обявата й е демонстрация на безочливо отношение към нея и племенницата й.

Габриела и племенницата й, която е неработоспособен с пожизнен ТЕЛК, се насочили към инвалидните места на паркинга на известна хранителна верига в софийския квартал " Горубляне ". Точно пред тях обаче паркира BMW-то от фотографията. Германският автомобил заел последното свободно инвалидно място.

От BMW-то първо слезнала жена, която Габриела любезно я попитала дали са с неработоспособен, а тя й дала отговор: " Не, с малко дете сме! ".

" Не знаех, че родителите на дребните деца са с преимущество пред инвалидите ", написа Витанова в поста си.

Габриела учтиво помолила да реалокират BMW-то от последното свободно инвалидно място, а в този миг от колата слезнал и мъж, който декларирал, че няма да реалокират возилото.

" В този миг от автомобила излиза “мъжът ” в това гордо българско семейство и декларира, че нямало да реалокира колата и да си виждам работата, като най-нагло си вади детето от колата и се насочва към входа на магазина! ", прибавя Габриела.

Витанова поздравила господина за " мъжката постъпка " и образеца, който дава на детето си.

" Не, че го трогнах, той въпреки всичко е над закона, над разпоредбите, над човешките връзки. Ако постът ми доближи до него, ще се веселя да осъзнае простотията си и да се замисли върху постъпката си и идващия път, когато реши да паркира на място за неработоспособен, да се замисли преди да го направи ", приключва обявата си Витанова.

По-късно Габриела е открила кои са хората, показали безочливо отношение. Става ясно, че дамата, която ще видите и на фотографията, е Елена Виан - известна моделка в България. Освен сполучлив модел, Елена Виан се наложи и като професионален фрий-денс танцьор. През последните години тя е едно от най-емблематичните лица на клубната сцена в София. Работила е за едни от най-популярните нощни заведения. Мъжът, отказал да реалокира колата, е Виктор Братанов. Именно с него Елена дели едно легло.


   View this post on Instagram

   View this post on Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР