Поредното лондонско дерби за сезона в английската Висша лига се

...
Поредното лондонско дерби за сезона в английската Висша лига се
Коментари Харесай

Футбол НА ЖИВО: Арсенал - Челси

Поредното лондонско дерби за сезона в британската Висша лига се обрисува като една от най-ожесточените борби за актуалната акция. На стадион " Емиратс " домакинът Арсенал приема Челси в среща, която може да изпрати " артилеристите " надалеч от топ 4 на британския футбол.
Дербито на 23-ия кръг на най-силното състезание на планетата стартира в 19:30 часа българско време, като може да следите Арсенал - Челси НА ЖИВО в Sportlive.bg .
ВЗЕМИ БОНУС ЗА ВСЕКИ ГОЛ НА МАЧА АРСЕНАЛ - ЧЕЛСИ НА 7777.BG (18+)
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Арсенал е един от най-хубавите домакини през сегашния сезон, като има единствено едно проваляне вкъщи, само че то пристигна против различен представител на топ 5 - Манчестър Сити. Срещу топ тимовете " артилеристите " не се показват по най-хубавия метод през този сезон, а единствената победа през сезона над отбор от топ 4 е против Тотнъм.
Челси пък е един от най-хубавите посетители (3-о място през сезона) и, макар че се показва нерешително от началото на декември насам, то " сините " към този момент отвориха разлика от 6 точки по отношение на Арсенал за място в топ 4.
И в двата тима няма значими проблеми преди първия съдийски сигнал, тъй че двамата мениджъри ще разчитат на най-хубавото, с което разполагат. Стартовите сформира очаквайте към 18:30 часа!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР