Поредната пиянско-наркотична издънка на Явор Бахаров, заради която може да

...
Поредната пиянско-наркотична издънка на Явор Бахаров, заради която може да
Коментари Харесай

Захари Бахаров бесен на брат си

Поредната пиянско-наркотична издънка на Явор Бахаров, поради която може да влезе в пандиза най-малко за година, към този момент му коства 5000 лв.. Толкова пари артистът даде, с цел да заплати гаранцията си и да излезе от ареста, откакто в събота бе хванат от ченгетата в Банско да кара пийнал и дрогиран и във очевидно несъответстващо положение.

По-малкият брат на Захари Бахаров останал без пукнат лев, твърди уеб сайтът Lupa.bg. Днес Явор молил десетки сътрудници артисти и другари да му дадат назаем, тъй като нямал никакви средства. Първият, от който Явор изискал пари бил сътрудника му Петко Венелинов, с който играят дружно в постановката „ Януари “ на хасковския спектакъл „ Иван Димов “. В понеделник вечерта спектакълът гостува на столичната Открита сцена „ Сълза и смях “.

„ Брато, апелирам те, дай ми 50 лв., че останах без стотинка около тая гаранция “, оплакал се Явор Бахаров на Петко Венелинов. Колегите на дребния Бахаров, с които играе в няколко постановки, са обезпокоени за артиста и недоумяват за какво прави издънка след издънка, като по този начин злепоставя и тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР