Поредната изключителна драма на световното първенство!В класическа битка световният шампион

...
Поредната изключителна драма на световното първенство!В класическа битка световният шампион
Коментари Харесай

Франция оцеля! Световният шампион е на полуфинал

Поредната изключителна драма на международното състезание!

В класическа борба международният първенец Франция съумя да излъже историческия си противник Англия с 2:1 и се класира на полуфиналите!Англичаните също зааслужаваха да отидат на полуфинала, само че още веднъж ориста не бе с тях в основен миг.
-->
 В 17-та минута- ГОЛ ЗА ФРАНЦИЯ! След постепенна офанзива, " петлите " съумяха да излязат напред в резултата!  Мбапе напредна рисково отляво, навлезе във вътрешността, комбинира с Усман Дембеле, който бе затворен от защитник на Англия по десния фланг и откри Антоан Гризман.

Той продължи към Орелиен Чуамени, който от далечна отдалеченост не се поколеба и стреля в левия ъгъл за 0:1!

След битка сред Дайо Упамекано и Хари Кейн, нападателят на Англия падна и изиска дузпа, макар че имаше подозрения дали нарушаването е в наказателното поле. Съдията даде знак играта да продължи, ВАР се намеси и удостовери решението му. 

В 28-та минута - Шанс за Англия! Удар от отдалеченост на Хари Кейн, Лорис мазета в корнер. Това бяха минутите на напън на англичаните, след което играта се успокои.

52-а минута -Дузпа за Англия! Сака бе фаулиран от Чуамени и реферът беше неколебим - 11-метров углавен удар за " Трите лъва "! 

ГОЛ ЗА АНГЛИЯ! Хари Кейн разстреля от бялата точка мрежата на Лорис с бомбен шут - 1:1! Напълно справедливо предвид на играта на англичаните след почивката!

Нов късмет за Англия! Хари Магуайър отскочи и откри топката на огромна височина, на опита му обаче липсваше малко повече акуратност и той се отби от лявата греда.

Вечният Оливие Жиру! ГОЛ ЗА ФРАНЦИЯ! Само минута откакто се отличи с пропуск, Оливие Жиру се реваншира по скъп метод. При късо осъществяване на корнер, Гризман откри с чудесно центриране Жиру, който с глава прониза Пикфорд за 1:2. Това стана в 78-та минута.

Три минути по-късно. Втора дузпа за Англия!  Огромното напрежение върху Хари Кейн обаче този път му попречи. Пропуск! Жалко за Англия.

Осем минути добавено време на драмата. Тя приключи с неакуратен удар на Рашфорд в последните секунди.Край!

 

 

 

.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР