Пореден скандал заради просташкото поведение на директора на РЗИ-Враца Орлин

...
Пореден скандал заради просташкото поведение на директора на РЗИ-Враца Орлин
Коментари Харесай

СКАНДАЛЕН ЧАТ: Шефът на РЗИ-Враца прати антиваксър да го лапа

Пореден скандал поради просташкото държание на шефа на РЗИ-Враца Орлин Димитров във фейсбук – докторът прати антиваксър „ да го лапа”, след което назова съперника си „ див и елементарен феодален селянин”.



Предишният здравен министър беше забранил на устатия РЗИ-шеф да написа в обществената мрежа, само че властта се смени и чиновникът отново „ храни “ съперниците си.

Поводът за пресния скандал е следващият скучен апел на шефа на инспекцията жителите да се имунизират. Веднага под него членове на групата „ Да се преброим като врачани “ недоволстват против непрекъснатото натрапване на тематиката с имунизацията и сипят рецензии против Орлин Димитров.



В собствен жанр той посреща с „ голи гърди “ офанзивата и незабавно минава в контра нахлуване. Един от неговите съперници бързо-бързо е посъветван „ да го лапа “, като в това време го нарочва за „ експерт по felatio “. Друг пък е разгласен за педераст.



Очевидно сериозната обстановка с разпространяването на Омикрон в страната не оставя време на новия здравен министър да направи нужните промени в регионалните здравни инспекции, само че обстановката във Враца от дълго време е отвън надзор и уволнението на Орлин Димитров повече не трябва да бъде отлагано, прикани районният bulnews.bg.
ТЕМА преди 29 минути 327 преди 46 минути 1081 преди 4 часа 1569
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР