Пореден сигнал за новото задкулисие, наложено от поредния „спасител” на

...
Пореден сигнал за новото задкулисие, наложено от поредния „спасител” на
Коментари Харесай

Скандално! Миро Мършата продава шефски постове в правителството на Слави – директор в МЗХ, БАБХ или ДФЗ струва 130 бона

Пореден сигнал за новото задкулисие, наложено от следващия „ спасител” на България Слави Трифонов. Избраният от Има Такъв Народ за аграрни министър Пламен Абровски и неговият братовчед, злощастният Мирослав Найденов – Миро Мършата, към този момент търгуват с постове в Министерство на земеделието, разкри извънредно източник на Narod.bg.
Абровски и Мършата са били част от интериора на най-тузарските ловен спявки на гербопитеци и депесари, на които е участвал и персоналният горски на Бойко Борисов – Пейо Върбанов, сътрудник Гора от Държавна сигурност, към този момент мъртвец.
Точно на тези ловни излети, съгласно личните им думи, е взето решението да се закачат и завладяват партията на Слави Трифонов от вътрешната страна. Самият Мирослав Найденов се хвали там, че държи депутатите в 3 области – Видин, Враца и Монтана, и че е пратил хората от земеделската си скица в три партии – с изключение на Абровски и Цветанка Войнова в Има Такъв Народ, в Републиканци за България да се изявява заместничката му Светлана Боянова и също Цветан Димитров и, несъмнено, в ГЕРБ Янко Иванов, Любомир Кулински и компания, и Явор Гечев от различното Българска социалистическа партия – към този момент конфигуриран в Министерство на земеделието и храните. Идеята е който от тях да се докопа до пост, би трябвало да издърпа останалите по схемата.
А схемата е повече от обикновена – Абровски става министър, Цветанка Войнова – началник на БАБХ, Явор Гечев поема Напоителни системи, Светлана Боянова и Христо Бозуков стават зам.-министри и така нататък
Цялата скица на Найденов с над 50 имена вътре може бъде оповестена в допълнение, само че занапред се продават постовете под тя х- може да се купи място до шеф на дирекция в Министерство на земеделието и храните, БАБХ или ДФЗ, като сега настояват, че вършат огромно понижение – за цитираните места директорският пост се предлага „ само” против 130 000 лева, които ще бъдат „ избити” от далия подкупа единствено за броени седмици.
В тези „ мъжки ловни разговори” има и много пикантни детайлности – да вземем за пример по какъв начин Георги Георгиев, координатор Има Такъв Народ от Враца и дясна ръка на Найденов от Съюза за стопанска самодейност, би трябвало да укрепи въздействието на Мършата във Враца – като вкара чеп и всее разкол, а нарочената за тяхна жертва е музикантът Георги Милчев – Годжи, за който те считат, че се явява спънка за това партията там да стане клонинг на починалата партия на Мършата „ Баста”.
Но цялата „ експертна кариера “ на новия претендент за министър Плавен Абровски се крепи на един хвърчащ лист хартия, наименуван „ автобиография”.
Според адвокати и HR експерти Абровски брутално лъже, че има 17 години юридически стаж. Позициите, които е заемал на всички места в държавната администрация и отвън нея, никога не се категоризират като такива, които да носят юридически стаж по длъжностна характерност. Също по този начин лъже, че има 3 години стаж като юрист. Това няма по какъв начин да е правилно заради обстоятелството, че е записан ноември 2020 година в Благоевградската адвокатска гилдия.
Т.е, преди няма и 8 месеца, камо ли три години, а по-късно незабавно стартира акция за претендент за народен представител от Има Такъв Народ. Всичко по неговата биография е подправено или изфабрикувано до последния подробност.
Разбира се, всичко това е от дълго време известно на Тошко Йорданов, Слави и компания в Има Такъв Народ, тъй като към този момент са го подложили на разпит с полиграф, имат си и протокол с отговорите за това, само че ние ще огласим резултатите и лъжите след крайния избор на държавното управление, с цел да стане ясна цялостната неплатежоспособност на претендента им.
Излиза, че Слави оферират за министър на едно от най-ресурсните ведомства подправен специалист, който няма никакъв управнически опит, още по-малко мозъчен потенциал.

Очаквайте още за подмолните схеми на Миро Мършата в партията на Слави Трифонов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР