Поради огромния интерес и почти разпродадена зала, унгарският пианист HAVASI

...
Поради огромния интерес и почти разпродадена зала, унгарският пианист HAVASI
Коментари Харесай

HAVASI обявява втори концерт на 12 ноември в София - Култура

Поради големия интерес и съвсем разпродадена зала, унгарският пианист HAVASI афишира втори концерт в София – от 16:30ч., на 12 ноември, в зала 1 на НДК.

Световноизвестният актьор е прочут у нас отпреди три години, когато направи запаметяващ се български дебют. Сега ползата към него е още по-голям, защото музикантът идва с новото си охолно и образно HAVASI Symphonic Concert Show.

Шоуто придвижва публиката в едно увлекателно пътешестване през непрекъснато разгръщащи се музикални подиуми. Различните настроения дават на феновете запаметяващо се прекарване, подсилено от най-новите технологии в озвучаването, сценография, осветяване, видео и планиране.

Визуализацията е дело на американския изобретателен режисьор Брайън Бърк и на френския образен дизайнер Жил Папан. Спектакълът сплотява на една сцена соло пианото на HAVASI, извънредно надарени солисти от международната сцена и рок барабани.

HAVASI е един от най-очарователните и атрактивни млади музикални актьори в света през днешния ден. Музиката му е новаторска, друга, по едно и също време свежа, буйна и занимателна. Уникалният му музикален жанр съчетава дълбочината на класическата музика с ослепителното многообразие на международната музика и чистата мощ на рока.

Той е един от дребното модерни композитори с харизмата на рок звезда, който може да изпълни големи игрища като Винер Щатхале, Мерцедес-Бенц Арена в Берлин, Таурон Арена в Краков или Уембли в Лондон.

Възпитаник е на музикална академия „ Ференц Лист ”, със задълбочени знания в класическите обичаи, стремящ се да направи класическите принадлежности подобаващи за актуалната ера. Свирил е своите истински композиции в най-престижните зали по света - Карнеги Хол в Ню Йорк, Барбикан център в Лондони Операта в Сидни.

Вторият концерт HAVASI Symphonic Concert Show в София e от 16:30ч. на 12 ноември 2022г. в зала 1 на НДК. Билети се продават.



Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР