Поради обилния снеговалеж и усложнена метеорологична обстановка в планината Витоша

...
Поради обилния снеговалеж и усложнена метеорологична обстановка в планината Витоша
Коментари Харесай

Затварят един от основните пътища към Витоша

Поради изобилния снеговалеж и усложнена метеорологична конюнктура в планината Витоша се затварят за придвижване краткотрайно пътищата Драгалевци - Алеко и Бояна - Златните мостове, оповестиха от Столичната община. Ще бъдат осъществени обработки с опесъчаване и снегопочистване с избутване на снежна маса.

Екипите на дирекцията " Аварийна помощ и предварителна защита " спомагат на място за организацията. След обработките ще се пропущат рейсовете на ски учебните заведения.

В момента се обработва против замръзване по трасетата на градския превоз, съществени улици в регионите и общински пътища. На терен работят 78 снегопочистващи машини във всички региони на града, като се правят обработки със смеси против замръзване.

Екипите на Столичния инспекторат управляват дейностите по снегопочистване. Градският превоз извършва нормалните си направления при зимни условия. Настилките са мокри.

В известието се припомня на водачите да употребяват колите си готови за придвижване при зимни условия и да карат със съобразена скорост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР