Популярният модел на корейците смени поколението. Новата генерация впечатлява с

...
Популярният модел на корейците смени поколението. Новата генерация впечатлява с
Коментари Харесай

Това е новата Kia Ceed

Популярният модел на корейците смени поколението. Новата генерация впечатлява с друг дизайн, както за екстериора, по този начин и за интериора. Публичният дебют ще се състои при започване на идващия месец в Женева.



Корейците залагат доста на новия си модел, тъй като предшественикът е абсолютният бестселър на марката. От него, от 2012 година до в този момент са продадени 640 000 екземпляра, а в този момент ставаме очевидци на много съществена смяна.



Името на нововъведението е същото, само че съгласно експертите от Kia се разшифрова по напълно друг метод. Ceed - Community of Europe, with European Design или с други думи, това е кола направена в Европа и съобразена с претенциозния европейски усет.



Автомобилът е построен на новата K2 платформа, само че на практика габаритите му не са изменени. Автомобилът резервира дължината си, само че е с 20 мм по-широк и с 23 мм по-нисък. Размерът на междуосието също се резервира - 2 650 мм.



Една от новостите във връзка с технологии е така наречен система за самостоятелно ръководство от второ равнище. Що се отнася до елементите, то в началото петвратия хечбек ще се предлага с три бензинови мотора и с един дизел.



Бензиновата гама ще включва 1.4-литров мотор със 100 конски сили, еднолитров турбодвигател със 120 коня и 1.4-литров елемент с турбо и мощност от 140 к.с. Дизелът ще е с работен размер 1.6 литра и с две мощностни характерности - 115 и 136 коня.



Силовите елементи ще работят взаимно с шестстепенна механична скоростна кутия и със седемстепенна роботизирана трансмисия с два съединителя. Новият хечбек обичайно ще се предлага с гаранция от седем години.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР