Популярният детски канал IDJ Kids HD и медийната услуга по

...
Популярният детски канал IDJ Kids HD и медийната услуга по
Коментари Харесай

Детският канал IDJ Kids и медийната услуга IDJ Kids Play  вече са достъпни в телевизионната платформа EON

Популярният детски канал IDJ Kids HD и медийната услуга по поръчка IDJ Kids Play са към този момент налични извънредно в новаторската ТВ платформа EON. Занимателното и качествено наличие, особено основано за най-малките фенове, става част от проектите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM. То може да се гледа на всички места, когато и да е и на всяко устройство, без в допълнение възнаграждение.

IDJ Kids е известен детски музикален канал в HD резолюция, наличен 24 часа в денонощието и седем дни в седмицата. Той е подобаващ за деца от две до пет години. Включва лично наличие, основано в партньорство с водещи продуценти от Балканите. У нас каналът идва напълно озвучен на български език и ще се излъчва на позиция231 в EON.

Видео услугата IDJ Kids Play от своя страна включва над 200 часа наличие за най-малките фенове, в това число детски песнички и филмчета като „ Пилета “ (пилешкия вид на известни приказки), „ Лола и Мила “, „ Честита плантация “ и доста други.

Платформата ЕON на Vivacom е създадена от центъра за високотехнологични нововъведения на United Group – United Cloud. Тя се предлага в три пакета – LIGHT, FULL и PREMIUM. EON LIGHT е на специфична промоционална цена от 1 лева на месец за първите 2 месеца при поръчка в магазин и 3 – при онлайн поръчка, а пакетите FULL и PREMIUM са на цена от 1 лева на месец за първите 4 месеца при поръчка в магазин или за първите 6 месеца при поръчка през онлайн магазина на оператора.

Повече информация за EON може да откриете на:  
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР