Поправките в Конституцията, особено за служебното правителство, са погрешни. Дошли

...
Поправките в Конституцията, особено за служебното правителство, са погрешни. Дошли
Коментари Харесай

Близнашки: Киро не може да се примири! Поправките в Конституцията за служебното правителство са грешни

Поправките в Конституцията, изключително за служебното държавно управление, са неправилни. Дошли от държавното управление на Петков, когато беше неодобрено с избор на съмнение и се стигна до служебно държавно управление. Те не могат да се примирят, че по този начин елементарно ги махнаха.
Това съобщи някогашният длъжностен министър председател проф. Георги Близнашки.
Когато се стигне до служебно държавно управление президентът би трябвало да бъде с развързани ръце. По един способен метод да управлява такова държавно управление. Ако имаше обикновено действие на парламентаризма, нямаше да има служежно държавно управление. От служебното държавно управление се чака да организира едни избори, уточни Близнашки, представен от novini.bg.
Държавният глава не просто се пробва да задава звук, а да го управлява. Най-тежка е последната седмица, тогава стартира напън подпиши това, подпиши това. И от мен чакаха да подпиша за втория въжен превоз на Банско. Тогава аз отхвърлих, сподели още той.
По думите му служебният министър председател не би трябвало да се поддава на тези внушения. И даде образец със служебният министър председател Огнян Герджиков, който по време на мандата си взе решние за закупуване на изтребителите „ Грипен “ и „ след това сподели, че го е направил под натиска на президента “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР