Поп фолк миньончето Мария отново се похвали с прекрасен повод

...
Поп фолк миньончето Мария отново се похвали с прекрасен повод
Коментари Харесай

Мария е на върха на щастието

Поп фолк миньончето Мария още веднъж се похвали с прелестен мотив да почерпи и този път събитието е доста особено за нея - единствената ѝ щерка Марая се дипломира в едно от най-скъпите учебни заведения у нас.

Тийнейджърката, която след броени дни ще навърши 14 години, получи дипломата за приключено главно обучение през вчерашния ден и както повелява традицията - не пропусна да се похвали в обществените мрежи. Най-горда от нея е известната ѝ майка.

`Мария

Марая учи в Англо-американското учебно заведение в София, където се образоват децата на доста дипломати, предприемачи и политици. След като приключи сполучливо междинния курс, тя продължава в гимназията, която би трябвало да завърши през 2026 година. Таксите там са към 25 000 евро за образователна година, само че пък от учебното заведение се хвалят, че възпитаниците им имат 100 % успеваемост в по-нататъшното си обучение.

Сградата, която се намира в Панчарево, е супер съвременна, а учебното заведение предлага личен превоз. Доскоро Мария сама караше дъщеря си рано заран, само че откакто се ожени за трети път, към този момент избира утринните часове да прави компания на мъжа си, написа " Хотнюз ".

" Там Марая попада в друга среда, има всичко това, което аз в първата половина на живота си не съм имала ", изясни преди години Мария желанието си детето да се образова тъкмо в баровското школо. Тъй като певицата от години е безработна, очевидно бащата на Марая и новият мъж на майката заплащат големите такси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР