Поп-фолк дивата от зората на 90-те години и неуспял кандидат-президент

...
Поп-фолк дивата от зората на 90-те години и неуспял кандидат-президент
Коментари Харесай

Луна изригна срещу Кирил Петков! Заплашва да го смени

Поп-фолк дивата от зората на 90-те години и неуспешен кандидат-президент Луна се прицели и в поста на Кирил Петков, оповестява "Телеграф ".

Изпълнителката на „ Бягайте крачета “ скочи на премиера за позицията на страната ни за НАТО и се закани: „ Ще те сменя, Кириле! “. За естрада тя употребява обществените мрежи.

В Инстаграм русокоската го прикани да си върви и го упрекна в чуждопоклонничество. Като причина тя посочи думите на Петков, изречени пред американския министър на защитата Лойд Остин, който беше на посещаване у нас в събота, че „ Ние сме НАТО “.

„ Не Кириле, ние не сме НАТО! Ние сме България! Набий си го в главата! От 1300 години сме България! И, в случай че даже, тази елементарна истина не можеш да я проумееш, просто не заслужаваш да си министър председател на тази антична и със славна история България! “, разгневи се певицата.

Устата изпълнителка с упоритости за политическа кариера се възмути и от скока на цените. Отново в обществените мрежи, посредством колаж на президента Румен Радев, премиера Кирил Петков и финансовия министър Асен Василев, упрекна властта в разграбване на парите на народа. „ Смъквайте цените, комунисти “, отсече Луна.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР