Понякога за снимка върху надгробната плоча хората дават за кадрирана

...
Понякога за снимка върху надгробната плоча хората дават за кадрирана
Коментари Харесай

Внимавайте със снимката на надгробната плоча

Понякога за фотография върху надгробната плоча хората дават за кадрирана обща фотография на фамилията, откъдето да се извади единствено лицето на покойника.

Това обаче може доста мощно да повлияе върху ориста на хората, които са на фотографията, макар че ще бъдат изрязани от нея.

При което въздействието върху тези хора е извънредно отрицателно. Дори да се изреже с ножица или да се в профил с стратегия за култивиране на фотография, енергийната диря на живия човек остава и на надгробната фотография.

 Депресия

Провеждани са опити, при които екстрасенси са разглеждали изрязани части от общи фотоси и с акуратност са казвали по какъв начин наподобяват хората, които липсват на фотографията, тъй като те са оставили енергийна диря.

Като цяло фотографията на покойника върху надгробната плоча се счита от експерти за огромна окултна неточност, защото тя запечатва душата на покойника към съответно място – в тази ситуация към гробището.

Така душата се лишава от опцията да откри ново преобразяване, защото някаква част от силата на покойника е закрепена към заровеното под изображението тяло.

В множеството страни не е признато върху надгробната плоча да има фотография на покойника, това е мода, измислена през двадесетте години на предишния век, и то в някои от някогашните социалистически страни.

 Старинни гробища

Навсякъде по света се изписва единствено името на покойника и датата на раждане и на гибелта му. Близките на умрелия имат задоволително фотоси, с цел да си спомнят, по какъв начин е изглеждал, а кадрирането от обща фотография носи негативи за роднините.

Те се показват във неочаквани заболявания, неуспехи във всяка област, неоснователно занемаряване от другари и от любовни сътрудници, загуба на работа и непрекъсната меланхолия.

За да премахнете тези отрицателни последствия, единственият метод е да промените фотографията на надгробната плоча с фото, на което е бил изобразен единствено покойникът, а най-добре, съгласно експерти по окултното, е да не слагате въобще фотография върху надгробната плоча.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР