Понякога въпросът за брака възниква по-рано, отколкото жената е готова

...
Понякога въпросът за брака възниква по-рано, отколкото жената е готова
Коментари Харесай

8 причини, поради които не трябва да втъпвате в брак

Понякога въпросът за брака поражда по-рано, в сравнение с дамата е подготвена за това. Трябва да претеглите плюсовете и минусите, да помислите, да решите. Не можете да подхождате към брака непринудено, да взимате решения под въздействието на страстта.

Това е доста сериозна стъпка, постоянно е по-добре да изчакате и да помислите – какви критерии ви тласкат да се ожените, какви причини имате? Тези 8 аргументи несъмнено не би трябвало да се одобряват като ориентир в интерес на позитивно решение за брак.
5 въпроса, които би трябвало да се запитате, в случай че желаете да сключите брак за повторно
Понякога, по една или друга причина, бракът се оказва неудачен, стига се до бракоразвод, а по-късно никой не е споделил, че не можем да отк...

1. Красив външен тип

Красотата не е толкоз значима за брака, колкото си мислитед. Ако това върви в допълнение към други качества, които са в действителност значими за живота, това е добре. Достатъчно е да възприемате хубостта като бонус, само че не и като причина за брак.

Много по-важни са вътрешните качества на мъжа, неговите гени, фамилията, в което е учтив. Ако връзката ви е учредена единствено на удивление от външния тип, бракът надали ще е сполучлив.

2. Тиктакащ часовник

Този мотив е вграден от околната среда и обществото, доста дами мъчат мозъците си с сходни клишета. Независимо от възрастта, бракът би трябвало да бъде подписан, когато двама души се намерят и са в положение да си дадат благополучие. Обикновено дамите под или над 30 се възприемат от обществото като остарели моми.
9 вида женско държание, които мъжете ненавиждат в брака
Когато нашият обичан към този момент не изпитва предходната обич към нас, той не всеки път има смелостта да приказва непосредствено за това. И ние самите не ви...

3. Страх да останеш самичък

Друга съмнителна мотивация, която е доста рискова. За страдание, самотата в брака е постоянно срещана. Ако индивидът, който обичате същински, не е наоколо, ще останете сами. Никой не може да направи различен човек благополучен, тази дарба е скрита единствено в нас самите.

4. Защото те поучават да не пропускаш

Доста странна, само че постоянно срещана причина за брак. Срещнахте човек, който вашите родители, приятелки харесват и всички упорстват – не го пропускайте. Само вие познавате индивида, с който поддържате връзка тясно, единствено вие сте в положение да оцените неговите плюсове и минуси.

5. За да ядосаш някого
Навикът, който незабелязано унищожава даже най-стабилния брак
Всеки човек има своите секрети. Всяка загадка, без значение от това дали е огромна или дребна, оказва въздействие освен върху душeвността ни, само че и...

Тази причина постоянно тласка дамите в пропастта на недомислен брак. Често има случаи, когато сватбата е просто метод да докажете на някогашния си и на себе си, че към този момент сте обърнали страницата.

6. Да избягаш от вкъщи си

Този мотив, за жалост, също не е необичаен. Желанието да избягат от вкъщи на родителите, където границите постоянно са прекомерно тесни, тласка дамите да се съгласят на брак непринудено. Понякога наподобява, че бързането да се ожениш за първия човек, който срещнеш, е по-добре, в сравнение с да си останеш у дома.

7. Заради химията сред вас

Много постоянно срещана неточност, която води до тежки последствия. Да се ожениш на първия стадий от връзката, когато хормоните бушуват и химията ви довежда до полуда, е неприятна концепция.
10 знака, че и двамата към този момент сте подготвени за брак
За някои терминът „ женен “ може да бъде просто одеяло за сигурност, сладостен метод за формализиране на нормално дългосрочн...

8. От страдание към младоженеца

Чувството на страдание е присъщо на доста дами, само че това е най-нелепата причина за брак.

Трябва да се ожените, когато сте сигурни, че това е този, от който имате потребност.

Още от ЛЮБОПИТНО:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР