Понякога нечии думи, казани дори с добри намерения, могат да

...
Понякога нечии думи, казани дори с добри намерения, могат да
Коментари Харесай

Бременна булка избяга от собствената си сватба, след като чу разговор между баща си и младоженеца

Понякога нечии думи, казани даже с положителни планове, могат да съсипят живота ни. Никол, героинята на тази история, към този момент е изцяло наясно с това, тъй като е изпитала силата на тежките думи на собствен тил, написа jenata.blitz.bg. И то в деня на личната си женитба.

В известния американски конгрес Reddit младата жена споделя по какъв начин цели две години е била щастлива с приятеля си Майкъл. Всичко посред им било повече от прелестно. Младежът обаче въобще не бързал да ѝ предложи брак.

Докато един ден пробата за бременност, който си направила, не посочил две чертички.

Никол дълго не се решавала да показа новината с Майкъл. Накрая, на една от сантименталните им вечери, изплюла камъчето.

Майкъл изглеждал много комплициран, само че се държал като същински мъж и още на идващия ден ѝ предложил да се омъжи за него.

Родителите на младежите приели новината позитивно. Семействата се познавали отдавна и дружно се заели с подготовката на сватбата.

Всичко било наред, до момента в който не пристигнал огромният ден. Майкъл минал през дома на Никол, с цел да вземе нещо и в коридора се засякъл с татко ѝ. Самата младоженка пък била в тоалетната и съумяла да чуе всичко, което си приказват двамата най-важни мъже в живота ѝ.

" Майки, доста тъпо, че повтаряш моята история. Аз се ожених за майката на Ники по същия метод - не по обич, а единствено тъй като тя забременя. Но, повярвай ми, последователно се влюбих в нея. Виждам изписаното на лицето ти подозрение, а от време на време даже ми се коства, че виждам смут в очите ти. Но всичко ще се оправи. Това ще те направи мъж ", споделил бащата на бъдещия си шурей.

В този миг Никол схванала, че не се е объркала, когато е видяла същия боязън и подозрение в очите на обичания си. Тогава тя отдала всичко на вълнението, само че думите на татко ѝ ѝ отворили очите. Дори когато Майкъл ѝ направил предлагането, произнасял всяка дума с тъга, като че ли я изтръгва от себе си.

Младата жена не желала да бъде бременна. Тя желала просто да обича и да бъде обичана.

Никол изчакала търпеливо татко си и Майкъл да излязат на открито, отишла в стаята си и съблякла булчинската рокля. Събрала небрежно най-необходимите си движимости в дребна чантичка, облякла се и излязла през прозореца.

Сватбата не се състояла. Цяла седмица Никол прекарала при най-близката си другарка. А какво се случва с нея в този момент и родила ли е бебето, не се знае.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР