Понякога най-простите лекарства наистина са най-добрите: Ето как да отслабнете,

...
Понякога най-простите лекарства наистина са най-добрите: Ето как да отслабнете,
Коментари Харесай

Как да отслабнем лесно и приятно?

Понякога най-простите медикаменти в действителност са най-хубавите: Ето по какъв начин да отслабнете, като ядете ябълки, танцувате в кухнята и получите малко утринно слънце.
Тук ще ви предложим няколко психически похвата, които ще облекчат страданията ви, до момента в който се ограничавате от обичаните си храни в блян да намалите обиколката на талията. Това, което ще ви кажем, не е най-хубавият съвет от позиция на подредбата и хигиената в къщи, по тази причина може да не казвате на майка си, с цел да не се ужаси.
И по този начин - ние ви даваме публично позволение да вършиме неразбория. Докато ядете, оставете опаковките за бонбони, плодовите кори, черупките на ядките и други части на масата. Специално изследване е потвърдило, че хората, които държали купа с черупки от шам-фъстък на бюрата си, употребяват доста по-малко калории от тези, които от време на време изхвърлят черупките. Гледането на черупките (или други
останки и опаковки от храна), ще ви подсети тъкмо какъв брой сте изяли и ще пробуди съвестта ви да спрете да се тъпчите, макар че още ви се хапва.
Ежедневната доза шоколад може да понижи талията ви
Колкото и да наподобява извънредно, наблегнете на какаото и леко на захарта. Какаото съдържа повече антиоксиданти от множеството храни и е потребно за толкоз доста неща, в това число - когато се употребява умерено – за загубата на тегло. Опитите върху мишки са посочили, че какаото понижава дегенеративните промени на аортните им артерии, тъй като понижава отлагането на мазнини в съдовете. Което е удължило живота им. Следователно шоколадената диета с изключение на приятна, е и здравословна. За да добавите повече какао в диетата си, купете неподсладено какао и го прибавете към шейкове, кафе и други предписания.
Млечните артикули също предизвикват загубата на тегло

За страдание не престават митовете, че млечните артикули саботират загубата на тегло. Но науката потвърждава, хората, които имат дефицит на калций, държат по-голяма мастна маса и изпитват по-малък надзор на апетита си. Нещо повече, изследванията са открили, че млечните източници на калций - като кисело мляко, нискомаслено или немаслено сирене и мляко - са доста по-ефективни за ускорение на загубата на мазнини спрямо други източници. Затова продължавайте да си хапвате мляко и млечни артикули, само че просто ограничете малко порциите. Това ще форсира загубата на мазнини и тегло.
Разбира се, не забравяйте че всичко прекомерно е нездравословно. Затова не се изкушавайте от щастливия час/ happy hour/ в близкото кафене и не си взимайте два млечни шейка вместо един. Защото цената, която ще платите след това за евтинията, по никакъв начин няма да е дребна. Няколко сантиметра към талията е най-неприятното и ще би трябвало да увеличите тренировките във фитнеса. Разбира се и тук има измама.
Продължете заниманията си в залата, само че без да упражнявате до безсилие, което при всички случаи в един миг ще ви стане неприятно. От продължителните силови тренировки може да започнете да трупате маса, вместо да настъпи по този начин мечтаното от вас намаляване . Така че просто се забавлявайте във фитнеса и си тръгвайте леко изтощени, само че не и изтощени.
Изключете така нареченото осветяване за въодушевление

Лошото осветяване може да е идеално за сантиментална вечеря, само че би трябвало да включите светлините, в случай че следите за линията на талията си, поучават експертите по здравословно хранене. Вечерята, която се употребява в добре осветени зони, е с 16 до 24 % по-голяма възможност да поръчате здравословни храни, откриха откривателите.
Това, което ядете, е единствено половината от уравнението. Защото е значимо освен какво ще изберете да хапнете, само че и кога да стане това. Гладуването през целия ден е рецепта за пиянство по-късно. Вместо това яжте дребни, здравословни ястия и закуски постоянно през целия ден, с цел да ограничите желанието си.
Разбира се, в случай че имате благоприятни условия и време, отскочете до Банско в петзвездния хотел Лъки Банско СПАРелакс, където ще можете за малко време да постигнете мечтаните резултати в прелестна конюнктура и приятност за душата и тялото. Особено ще ви помогне програмата ЛъкиФит, която се предлага там и няма аналог у нас като качество и идея.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР