Понякога, когато се запознаете с нов човек, изпитвате странното чувство,

...
Понякога, когато се запознаете с нов човек, изпитвате странното чувство,
Коментари Харесай

Знаци, че се познавате от минал живот

Понякога, когато се запознаете с нов човек, изпитвате странното възприятие, че се познавате отпреди. Опитвате по всевъзможен метод да се сетите от кое място ви е толкоз прочут, само че не може да дадете отговор на себе си. Това може да значи, че се познавате от някой предходен живот. Ето кои са знаците, че познавате някого от минал живот:

Безпокойство

Ако изпитвате мощно безпокойствие и се чувствате необичайно, когато сте към този човек, то сигурно сте се виждали в някой различен живот.

Допълвате се

Завършвате си изреченията, разбирате се е половин дума, няма проблеми или злост сред вас – вие сигурно сте били свързани по някакъв метод и се познавате съвършено.

Близост

Моменталната непосредственост още от първата среща е сигурен знак, че се познавате от отминал живот. Вие просто не може да се отделите един от различен, говорите на всевъзможни тематики и споделяте най-съкровени секрети – нещо, което до момента в никакъв случай не сте си разрешавали.

Отдалеченост

Както моменталната непосредственост, по този начин и появяването на злост още щом видите този човек, е знак, че сте се виждали в минал живот. Чувства за негативизъм и крайното отвращение да поддържате връзка с него демонстрират, че той ви е бил зложелател и очевидно продължава да е подобен и в това прераждане.

 Телепатия

Общи ползи

Съвпаденията са измежду сигурните знаци, че сте били извънредно близки с този човек в минал живот. Харесвате идентична храна, обичате една и съща музика, знаете идентични непознати езици - това са единствено част от образците.

Телепатична връзка

Смята се, че хора, които са били интимни или извънредно близки в минал живот, в този ще споделят избрана доза телепатична връзка. Например мислите си за някого и той се появява в същия миг. Или знаете какво ще ви каже, още преди да е почнал.

Според някой, в случай че всички тези фактори са налице, то индивидът против вас е сродната ви душа или душата близнак. Свързването с нея прави индивида пълностоен.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР