Понякога човек иска да надникне в бъдещето и да разбере

...
Понякога човек иска да надникне в бъдещето и да разбере
Коментари Харесай

Гадаене за желания

Понякога човек желае да надникне в бъдещето и да разбере дали желанието му ще се сбъдне. За да разберете отговора на въпросите си, не е належащо да имате специфични умения.

В това отношение ще ви оказват помощ гаданията за стремежи. Но с цел да бъде тъкмо това гадаене, ще е нужна специфична подготовка. Най-важно е вярното сортиране на време.

За тази цел е най-подходящо пълнолунието. Гадаенето би трябвало да се прави преди залез слънце, а не през нощта. След среднощ времето е уместно за ритуали и обреди.

Важен е също по този начин и денят, в който се реализира гадаенето. В понеделник може да се гадае за всяко предпочитание. Във вторник и петък се търсят отговори на комплицирани, съществени и любовни въпроси.

 Гадаене за стремежи

В сряда се гадае на стремежи, обвързвано с бизнес, работа и учене. Четвъртък е подобаващ ден за материално благоденствие, тъй че можете да запитате ориста за всичко, обвързвано с финанси.

В събота и неделя не се гадае за сбъдване на стремежи. Опитайте се да методите съществено към гадаенете. Изчислете мислите си, концентрирайте се върху желанието.

Атмосферата би трябвало да е изцяло спокойна. Гадаенето се реализира благодарение на карти, книги, монети. Гадаенето благодарение на книга е едно от най-разпространените.

То носи красивото магическо название библиомантия. За задачата можете да употребявате всяка книга. Без да отваряте книгата, намислете случаен номер на страница и ред.

След това отворете тази страница и прочетете реда. Това е отговорът на вашия въпрос. Гадаене благодарение на картите се прави, като се концентрирате върху желанието си и извадите карта по желание. Ако извадите каро или купа, желанието ви ще се сбъдне.

Гадаене с монети се реализира, като вземете шепа монети и ги подхвърлите във въздуха, до момента в който мислите за желанието си. Ако множеството монети паднат с герба нагоре, желанието ви ще се сбъдне.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР