Понеделник, 30 август – Стремеж към сътрудничество и тактичностМеркурий навлиза

...
Понеделник, 30 август – Стремеж към сътрудничество и тактичностМеркурий навлиза
Коментари Харесай

Понеделник, 30 август – Стремеж към сътрудничество и тактичност

Понеделник, 30 август – Стремеж към съдействие и деликатност

Меркурий навлиза във Везни и това се отразява като повишен блян към съдействие, по-голяма деликатност. В бизнеса и търговията ще постигате триумфи с помощта на дипломатични договаряния и огромна доза съпричастност. Меркурий ще бъде във Везни до 6 ноември 2021 година.

Ко и зодии ще са в най-голяма степен облагодетелствани от Меркурий?

Меркурий във Везни оказва най-благоприятно въздействие на Везни, Близнаци и Водолей, както и на Лъв и Стрелец.

Девите и Скорпионите, както Телецът и Рибите също ще могат да се възползват от удобното въздействие на Меркурий изключително в случай че работят в областта на връзките.

Ракът, Козирогът и Овенът би трябвало да внимават да не позволяват неточности, когато вършат калкулации. Независимо в коя сфера са – счетоводство, банков контрол и строителен надзор или пък охранител в зоопарка. Ако не внимават и сметките им не излизат, рискуват да ги разгласят за извънредно повърхностни.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните ще осъзнаят, че множеството от бизнес триумфите си ги дължат на безпрекословната поддръжка на техните близки. Сега е време да се реваншират, като помислят по какъв начин да ги зарадват – с вечеря в изтънчен ресторант, посещаване на спектакъл или концерт, спа процедури или извършване на покупки в първокласен бутик.

Телците ще са като магнит за парите, като грозде за оси. Каквото и да купят през днешния ден, ще е извънредно потребно и на доста преференциална цена. Спокойно могат да си подарят красиво украшение или грациозен часовник.

Близнаците ще посветят деня си в щадене страстите и възприятията на другите. Макар и да им се коства, че това надалеч не им е работата, насъбраният опит през днешния ден ще е значим за предстоящ триумф в кариерата им.

С непопулярните си способи на работа Раците рискуват да си завоюват купата „ топ илюзионист “, въпреки и в никакъв случай да не са били сътрудници с Дейвид Копърфийлд. Това ще им донесе неприятности в дълготраен проект даже и сега да дава обещание най-прекия път към върха.

Лъвовете ще би трябвало да се оправят с решаването на заплетени интриги. Препоръчително е да внимават, когато предложенията им се одобряват с цялостно единогласие. Но като цяло през днешния ден е най-важно с бизнес сътрудниците си да доближат до общо решение даже и да би трябвало да се задоволят със скромни облаги.

Девите е добре да извърнат повече внимание на имиджа си – това е значимо, тъй като по-лесно ще могат да сключат договорка с значим задграничен сътрудник, за каквато мечтаят от много време насам.

Везните ще имат опция да се отблагодарят на ориста за всичко, което до момента са получили. Ще им предложат да се включат в огромна благотворителна самодейност, която за следващ път ще ги убеди, че задачата им в живота е да са меценати.

Скорпионите ги чака ново начинание, което ще преобърне живота им. Първоначално резултатите няма да дават отговор на напъните им, само че е добре да бъдат търпеливи. Ако всичко реализират с лекост, непрекъснато ще подценяват триумфа си.

Стрелците ще получат скъп съвет, без въобще да са го желали. Важно е да не го подценяват. Все отново те ще имат последната дума и ще вземат вярното решение, в случай че бъдат изцяло откровени със себе си.

Козирозите , които през днешния ден се занимават със спекулативни покупко-продажби, ще могат да се поздравят със съществени облаги. Пред тях ще се отворят доста благоприятни условия и те ще напреднат, в случай че изберат тази, която е в максимален общ интерес.

За Водолеите денят ще премине под лозунга „ Работа, работа, работа! “ Но ще бъдат богато възнаградени и едно потупване по рамото ще окаже огромно въздействие върху бизнеса им. Важно е обаче да имат поради, че в случай че не поемат опасности, не могат да чакат смяна.

Рибите е по-добре да заобикалят разногласията. Никой няма да чуе причините им – има риск, в случай че не правят отстъпка, несъгласните с тях да стартират да ги замерят с яйца или да провокират други „ естествени “ бедствия. В последна сметка Рибите ще се смеят последно, тъй че е целесъобразно по-ефективно да употребяват времето си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР