Помощници на временния старши треньор на Левски Елин Топузаков ще

...
Помощници на временния старши треньор на Левски Елин Топузаков ще
Коментари Харесай

Преподаватели в НСА ще бъдат помощници на Топузаков във Вечното дерби срещу ЦСКА

Помощници на краткотрайния старши треньор на Левски Елин Топузаков ще бъдат двама млади експерти, които работят в школата на " синия " клуб, оповестява Българска телеграфна агенция. Това са Данаил Иванов и Григор Гутев, като и двамата са преподаватели и в Националната спортна академия. Третият човек в щаба е треньорът на вратарите Божидар Митрев, който остава от екипа на към този момент напусналия Станимир Стоилов.

Данаил Иванов досега работи в школата на Левски, където юношите (младша възраст) в Елитната група до 17 години. Той е роден през 1988-а година. Продукт е на " синята академия ", а кариерата му като футболист минава през Струмска Слава (Радомир), Белите орли, Рилски състезател, Сливнишки воин, Хебър и Велбъжд (Кюстендил).

" Сити Футбол Груп " пристигна за Филип Кръстев

Халфът на " сините " е бил обект на наблюдаване от хората на Манчестър Сити

Григор Гутев е от Габрово, експерт е по лека атлетика, само че в последните години е един от най-прогресиращите млади експерти по футболен фитнес. Именно поради тези му качества е притеглен да развива младите гении в Левски. Работата му е чудесно позната на Топузаков, което е и причина да го вземе в щаба си.

Придобилият статут на икона за почитателите Стоилов си потегли незабавно след успеха с 1:0 над Локомотив (София) в 25-ия кръг на Първа лига, само че решението му зрееше дълго време и напрежението ескалира неимоверно в последните седмици. На последната си конференция той разгласи, че с него си потегля само Цанко Цветанов, а останалите му асистенти са млади и заслужават да останат да работят. Освен Цветанов, в щаба бяха Тодор Симов, Димитър Телкийски и Божидар Митрев, само че само някогашният вратар остана.

Елин Топузаков досега водеше втория тим на Левски и юношите (старша възраст), а в този момент застава за трети път като ментор на първия тим. Той беше краткотраен вид през 2014-а година, стана старши треньор в интервала 2016-2017 и в този момент още веднъж е свикан да застане на пейката. На Левски следва " постоянно дерби " с ЦСКА в дните след Великден, само че за някогашния централен бранител това надали може да бъде терзание, поради историята му на терена и край тъчлинията.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР