Помощник-треньорът на Ювентус - Марко Ландучи, коментира поражението на отбора

...
Помощник-треньорът на Ювентус - Марко Ландучи, коментира поражението на отбора
Коментари Харесай

Помощник-треньорът на Ювентус: не бяхме достатъчно твърди през през първата част

Помощник-треньорът на Ювентус - Марко Ландучи, разяснява провалянето на тима си от Лацио с 1:2 в мача от 29-ия кръг на Серия “А ”. Специалистът води “бианконерите ” против “римските орли ”, заболяване попречи на старши треньора Масимилиано Алегри да пътува до италианската столица.

„ Всичко, което мога да кажа е, че през първото полувреме играхме под равнището си, до момента в който след почивката се справихме доста по-добре и заслужавахме да отбележим втори гол. Равенството щеше да е обективен резултат. Но за жалост не бяхме задоволително твърди през през първата част, когато трябваше да спечелим повече борби ”, разяснява Ландучи пред италианската медия DAZN.

Този месец за Ювентус следва още едно значимо нещо. Обжалването против наказването, което лиши 15 точки от актива на “бианконерите ” в Серия “А ” ще бъде изслушано на 19 април (сряда), само че даже решението да не се произнесе в тяхна изгода, тимът към момента има шансове за класиране в Шампионската лига?

„ Винаги би трябвало да сме оптимисти, чакаме присъдата, знаем, че взехме 59 точки на терена, само че в този момент публично имаме 44. Ще изчакаме и ще забележим какво ще стане ”, добави Ландучи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР