Помощник-треньорът на Левски Живко Миланов използва брифинга след загубата от

...
Помощник-треньорът на Левски Живко Миланов използва брифинга след загубата от
Коментари Харесай

Живко Миланов: Всички знаем какво е състоянието на отбора и на клуба

Помощник-треньорът на Левски Живко Миланов употребява брифинга след загубата от Ботев Пловдив с 1:2 да благодари на всички момчета при „ сините”, които са „ останали до края”. Бившият десен защитник на Левски призна, че е неприемлив методът, по който тимът му е позволил обрата от „ канарчетата” и приказва за Славиша Стоянович.

„ Изгубихме за три минути централизация при два еднотипни гола. Това не би трябвало да се позволява. Имахме самодейността, играта вървеше добре и не може да си позволиш да загубиш по този метод мача”, стартира Живко Миланов.

„ Няма такова нещо играчите да не са упражнявали. Отборът тренира, всички знаем какво е положението на тима и на клуба. Момчетата дават максимума и през днешния ден също може да съм им признателен. Дават максимума от себе си. Докато Славиша Стоянович беше болен, решенията ги взимах аз. Той беше в болница и няма по какъв начин да знае кой по какъв начин тренира и в какво положение е. Имаше неща, които дискутирахме, само че решенията са мои. В цялото време, което Славиша Стоянович не е бил, ние сме говорили някои неща, само че в множеството решения, които са в течение на мача, аз съм бил”, съобщи някогашният бранител на Левски.

„ След като съм тук, въпреки всичко аз съм асистент и може да се седне да се разбере какво ще е бъдещето в Левски. Не мога да ви кажа за напускащи футболисти. Има хора, които ръководят този клуб. Не знам даже моето бъдеще какво е, с цел да мога да приказвам за това на футболистите. Има играчи с изтичащи контракти и би трябвало да се реагира по най-бързия метод. Не желая да споделям такива работи за заплатите. Със сигурност не е елементарно да се работи в този момент, само че тъкмо по тази причина желая и да употребявам още един път опцията да благодаря на тия момчета, в тая съблекалня. Това беше огромен плюс за нас, че много от тях останаха правилни до края на клуба и за нито един миг не са желали да вършат протест или друго. Каквото са могли, са давали максимума от себе си. Знаете, че когато на един футболист не му е чиста главата, сигурно се работи трудно”, сподели Миланов.

„ Всеки един от тях е експерт. Знаете и вие защо работите, ние също сме по този начин.”, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР