Помощник треньорът на Черно море Петър Костадинов беше разочарован след

...
Помощник треньорът на Черно море Петър Костадинов беше разочарован след
Коментари Харесай

Треньор на Черно море: Проспахме 5 минути второто полувреме

Помощник треньорът на Черно море Петър Костадинов беше отчаян след провалянето на своя отбор с 0:3 от Локомотив (Пловдив) като посетител в среща от 11-ия кръг на Първа лига. Костадинов води " моряците " в срещата поради наказването на старши треньора на варненци Илиан Илиев.

" Честитя успеха на Локомотив. Мисля, че резултатът не дава отговор изцяло на показаното на терена от двата тима. Загубихме срещата, тъй като заспахме за 5 минути през втората част, когато домакините ни означиха 2 гола, и тогава мачът завърши. Не успяхме да осъществяваме нашите положения, а Локомотив съумя и това бе основно за успеха на противникът през днешния ден. ", разяснява Костадинов.

" Слабост ни е да не вкарваме ситуациите си. В лицето на Евгений Сердюк намерихме голмайстор, само че след неговото овакантяване, се надяваме хората, които би трябвало да го заместят, да стартират да бележат, тъй като това е от извънредно значение за нас. ", добави той.
 
" Имахме проект да изненадаме Локомотив с дълги подавания, тъй като знаехме, че имат проблеми в отбраната. Липсват им двама съществени бранители и по този метод се опитахме да се възползваме. Всички обстановки, които създадохме, пристигнаха през центъра на защитата на домакините, само че още веднъж ни липсваше умеене в завършващата фаза. ", приключи Петър Костадинов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР