Помислете за едно старо антично или дори древно сандъче. Никой

...
Помислете за едно старо антично или дори древно сандъче. Никой
Коментари Харесай

Какъв ключ бихте използвали, за да отключите старинно сандъче?

Помислете за едно остаряло антично или даже антично ковчеже. Никой не знае какво се съдържа в него, само че единствено един ключ ще го отключи и ще разкрие наличието му.

Кой ключ бихте избрали да го отворите? Отговорът споделя повече за вас, в сравнение с си мислите!


1 Прости линии без заврънкулки
Избрахте ключа с минимален късмет за крах.

Вашият избор сочи към вашата рационална, решителна и аналитична персона. Това е най-често срещаният ключ, само че и този, който най-често е потвърдил своята успеваемост при отварянето на ключалки. Въпреки това, зад своя безвреден външен тип може би криете известно количество чупливост. 2. Силни и внушителни
Този ключ може да наподобява по този начин, като че ли е от някаква средновековна видеоигра или научнофантастичен филм, където те би трябвало да отворят ключалката на вълшебен палат. Постигаш всичко, което си мислиш, харизматичен, мощен, новаторски и доста безапелационен. Обичате вашата самостоятелност и не можете да останете привързани към нещо.
3. Ясни хрумвания и сигурност
Кръгът на този ключ е необикновен и демонстрира, че тези, които го изберат, имат огромно доверие в себе си; в случай че не го вършат, в никакъв случай нямаше да изберат обект, който може да не задоволява потребността от " отваряне на ключалката ". Обичате да приемате провокации, да се конкурирате, да чувствате, че контролирате и да се наслаждавате на провокациите, които сте си сложили.
4. Оптимистично и щастливо
Ако сте избрали ключа с четирилистната детелина, имате радостна и оптимистична персона. От друга страна, вие сте склонни да сте импулсивни и разсеяни; бързо попадате в неволя, без даже да осъзнавате.
5. Мечтател и творчество
Забелязали ли сте голямата аналогия, която този ключ има с ключа, който Алиса употребява за отваряне на вратите в " Алиса в страната на чудесата " на Дисни? Избирането на този прелъстителен и украсителен ключ подхожда на истински, цялостни с въображение, сантиментални персони, които евентуално ще оставят своя персонален белег върху всичко, което вършат. Тази специфичност може да ги накара от време на време да се усещат неразбрани или изключени от групата.
6. Методически и логически
Правилните линии на този ключ са в контрастност с декорациите на предходния, което значи, че тези, които са избрали това, са противоположни на тези, които са избрали основен номер 5. Вие сте рационални, с огромна дарба да се концентрирате и да не се страхувате от овакантяване на вашата зона за комфорт. Вие сте доста лоялни и изисквате същото равнище на ангажираност от другите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР