Ползите от различните видове упражнения за разтягане, познати и като

...
Ползите от различните видове упражнения за разтягане, познати и като
Коментари Харесай

Най-ефективният стречинг, който работи за цялото тяло

Ползите от другите типове извършения за разпъване, познати и като стречинг, от дълго време са безспорни. Те ни дават опция да разтегнем мускул или група мускули, с цел да понижим болките в тях след тренировки, увеличим гъвкавостта си и успокоим дишането (и мозъка си) след по-интензивна физическа интензивност.

Съществуват безчет разнообразни извършения за разпъване, само че според Fit and Well съществува и нещо, което се назовава " най-великият стречинг на света ". " Той може да усъвършенства силата на коремните мускули, да помогне за по-добрата ви стойка и да работи за подвижността на ханша, глезените и гръбнака ", споделя персоналният треньор Джеф Сътард.

Ето по какъв начин да го осъществим. Заставаме в позиция за висок планк, като ръцете са тъкмо под раменете, а коремът е стегнат. Изнасяме десния крайник напред от външната страна на дясната ръка.

Докато левият крайник остава обтегнат, спускаме десния си лакът към земята сред лявата ръка и десния крайник. След това протягаме дясната ръка нагоре, като по този метод разтягаме гърдите и раменете си. Погледът ни следи дясната ръка.

Повтаряме упражнението 10 пъти, след което прекосяваме към лявата си страна, с цел да разтегнем и нея. " Най-великият стречинг " е популярен поради това, че раздвижва цялото тяло и е подобаващ както за спортисти, по този начин и за хора, които прекарват огромна част от деня пред бюро.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР