Полузащитникът на Спартак (Москва) Ивелин Попов изрази разочарованието си от

...
Полузащитникът на Спартак (Москва) Ивелин Попов изрази разочарованието си от
Коментари Харесай

Попето: Трябваше да бием Севиля

Полузащитникът на Спартак (Москва) Ивелин Попов изрази разочарованието си от провалянето на неговия отбор с 1:2 от Севиля в група Е на Шампионската лига. С този резултат спартаковци отстъпиха 2-ото място.

"Разбира се, има отчаяние, защото досега ние бяхме на 2-ата позиция в групата. Мисля, че с прекомерно огромно почитание играхме против Севиля. След почивката започнахме да играем нашия си футбол, имахме моменти. В края на мача всички видяхте по какъв начин те започнаха да бавят времето ".

"Но Севиля е доста добър тим, един от най-хубавите. Може би в топ 3 на испанския футбол. В първите 10-15 минути имаше чувството, че ние към момента влизаме в мача. Но след почивката считам, че изглеждахме почтено. Имаше доста добра атмосфера. Но за нас беше голям минус, че нашите почитатели ги нямаше на стадиона, " сподели още Ивелин Попов.

"Гледам на бъдещето с оптимизъм. Добре играхме с Ливърпул, и двата мача със Севиля ги организирахме сносно. Смятам, че в оставащите два мача можем да вземем най-много точки, оптимист е българският капитан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР