Полузащитникът на Локомотив (София) Октавио даде мнението си след победата

...
Полузащитникът на Локомотив (София) Октавио даде мнението си след победата
Коментари Харесай

Октавио: Бихме се заедно като семейство

Полузащитникът на Локомотив (София) Октавио даде мнението си след успеха на своя отбор над Царско село. “Железничарите ” се постановиха с 2:1, а Октавио вкара първия гол от дузпа.
 Локо (София) резервира вяра за непосредствено избавление след победа над последния Локо (София) резервира вяра за непосредствено избавление след победа над последния
“Мачът бе сложен. Царско село имат добър тим, само че ние се бихме дружно като семейство и това е резултатът - 3 точки. Много значима беше успеха за нас, тъй като в този момент отваряме отдалеченост с Ботев (Враца).

Тренираме всеки ден и това е резултатът. Концентрираш се и вкарваш от бялата точка. Този мач бе подобен за 6 точки. Това е мачът - 11 против 11. Царско село имат нов добър тим. Имахме опция да създадем 3:1, само че това е футболът. Те вкараха, само че е значимо, че взехме мача.

Ще бъде сложен мач против Ботев (Пловдив). Те имат добър тим, отиваме там да играем, да вземем някоя друга точка, а в случай че спечелим, ще бъде значимо за нас, само че и на точката ще съм удовлетворен.

Бъдещето ми е в ръцете на моя сътрудник. Ще забележим какво ще стане ”, съобщи Октавио.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР