Половинката на футболната легенда Наско Сираков - Илиана Раева разказа

...
Половинката на футболната легенда Наско Сираков - Илиана Раева разказа
Коментари Харесай

Илиана Раева: Някога с Наско по цял ден правехме любов

Половинката на футболната легенда Наско Сираков - Илиана Раева описа за връзката им и призна, че са минали през всички стадии на една връзка - кавги, ревнивост и огромна обич.

" Очите ми горят от доста красивите моменти, които съм имала с Наско и не преставам да имам. Една такава мощна обич може да бъде извънреден преподавател и за двете страни. Още когато се срещнах с него, година преди да се оженим, ние в действителност не можехме да бъдем един без различен. Всеки ден беше една огромна дивотия, тъй като непрестанно бяхме дружно. Не си говорехме, единствено правехме обич. Решихме да се оженим, с цел да не може нищо да ни пречи. Още тогава усещам страхотна сигурност от този мъж. Когато съм с него, аз напълно се избавям от каквато и да е отговорност и разгадавам на него. Лесно пребивавам с него, в никакъв случай не ме е карал да върша нещо, което той желае да прави, а аз не. Давал ми е независимост, както и аз на него. Единственото извънредно нещо, което ме побърква в него е шофирането му. Казвала съм му да кара по-бавно, а той натиска газта. Изпадала съм в същинска нервност поради това.

Аз съм срещу лова, срещу убиването на животни и какво ли не пробвах, с цел да го откажа от това, само че не можех да му повлияя в това отношение. С шофирането му се оправих, само че с лова не се получи.

Имал е доста тежки и сложни интервали, а аз доста тежко изживявах неговите проблеми. Като болна съм, когато приказват нещо неприятно за него. Взимах отношение непрекъснато. Много е помъдрял към ден сегашен. Премина елементарно и през здравословните си проблеми, никакъв боязън... а аз минах пред пъкъл. Само два или три пъти за 30 години съм му давала кураж, когато се е чувствал слаб.

Най-много обича да демонстрира черното си възприятие за комизъм по отношение на жена си. Успява да ме накара да кипна. Правили сме доста щури неща, които сме съумели да запазим и в това е хубостта на нашата връзка.

Страхотен дядо е. Всеки ден е при внучката си, умира за нея. Просто я обожава. На телефона си има единствено нейни фотоси ", описа Раева пред bTV.

Тя изиска от Сираков да изрецитира стихотворение, както го е правил преди време за нея.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР