Феновете на фермата Кларксън останаха изумени да видят малкия син

...
Феновете на фермата Кларксън останаха изумени да видят малкия син
Коментари Харесай

Калеб Купър от фермата на Кларксън смая фенове с видео на двегодишен син, който кара огромен трактор

Феновете на фермата Кларксън останаха изумени да видят дребния наследник на Калеб Купър зад кормилото на великански трактор.

25-годишната риалити звезда е един от послушните чиновници на 64-годишния Джереми Кларксън, чието шоу, документиращо опитите му да трансформира плантация в Оксфордшър в триумф, беше шлагер за Amazon Prime Video. Калеб взе участие в шоуто от първи сезон и почитателите знаят, че той е благоприятен за обичаната си от детството Тая, с която споделя двегодишния Оскар.

Въпреки че фамилията на Калеб значително е отвън линията на камерите на риалити шоуто, почитателите получиха фотоси и видеоклипове с присъединяване на Тая и Оскар посредством обществените медийни платформи на риалити звездата. И в Instagram през уикенда Калеб хвърли светлината на прожекторите върху дребния си наследник.

Гордият баща показа видео, показващо по какъв начин синът му седи зад кормилото на голям трактор. Оскар изглеждаше удовлетворен, че седи на шофьорското място и се усмихна пред камерата, до момента в който беше без непозната помощ в кабината на авто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР