Седмици наред Доналд Тръмп седи мълчаливо в съдебна зала в

...
Седмици наред Доналд Тръмп седи мълчаливо в съдебна зала в
Коментари Харесай

Тръмп има шанса да свидетелства в процеса за тайни пари - ако реши

Седмици наред Доналд Тръмп седи безмълвно в правосъдна зала в Ню Йорк, до момента в който някогашни чиновници и сътрудници свидетелстват в неговия престъпен развой за секрети пари. В понеделник някогашният президент на Съединени американски щати може да се възползва от шанса да опише своята страна на историята.

Не беше ясно дали господин Тръмп ще заеме свидетелската пейка.

Въпреки че той сподели преди стартира процесът, че той възнамерява да свидетелства, неговият юрист Тод Бланш сподели на съдията предходната седмица, че към този момент не е несъмнено. Извън правосъдната зала в понеделник господин Тръмп не сподели на репортерите дали ще свидетелства или не.

В началото на сесията в понеделник съдията Хуан Мърчан сподели, че чака обвиняването и отбраната да приключат своите презентации тази седмица и ще изнесат заключителните си причини идната седмица.

Първият някогашен президент на Съединени американски щати, изправен пред углавен развой, се пледира за почтен по 34 обвинявания за подправяне на бизнес записи за прикриване на заплащане, купило мълчанието на по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР